FWD Kerstmysterie dag 7: Win een Wiko smartphone

17 december 2018 3 Minuten 0 Reacties
Kerstmysterie-Wiko

Doe mee met de FWD kerstactie en maak kans op een Wiko smartphone! Daarnaast maak je kans op het ultieme FWD kerstpakket.

We tellen bij FWD de dagen af tot kerst, maar dat doen we natuurlijk niet zonder een leuke actie voor onze lezers. Vandaag maak je kans op een gloednieuwe smartphone van Wiko!

We geven tot aan kerst elke dag een of meerdere mooie prijzen weg, maar je moet er wel wat voor doen. En, op de laatste dag van onze actie publiceren we de FWD kerstmysteriepuzzel waarmee je het ultieme tech-kerstpakket kunt winnen, bestaande uit alle producten die in de komende dagen weggeven worden of al weggegeven zijn.

Win een Wiko smartphone

Vandaag geven we één gloednieuwe smartphone van Wiko weg!

Advertentie

De Wiko View2 Plus biedt je een betaalbare smartphone met een groot scherm van 5.93-inch die bovendien ook nog eens comfortabel in je handpalm past. Het 19:9 full screen biedt je een mooie gebruikerservaring voor het lezen van content of bekijken van films, series of video’s. De fotoliefhebber kan met de View2 Plus mooie foto’s onder elke lichtomstandigheid maken die bovendien ook snel gedeeld kunnen worden. Met de 12 MP hoofdcamera maak je heldere opnamen in elke lichtomstandigheid dankzij big pixel technologie (1,25 μm pixelgrootte) en Phase Detection Autofocus. Met slimme camerafunctie als Instant Multi-frame en Blurless behoren wazigheid en ruis tot het verleden. En ’s avonds Nachtmodus heldere en natuurlijk ogende foto’s.

Verder beschikt de Wiko View2 Plus over een 1.8Ghz Octacore-processor, 4GB aan werkgeheugen en maar liefst 64GB aan opslaggeheugen dat middels een SD-kaart uitgebreid kan worden. Het toestel draait op een recente versie van Google’s besturingssysteem; Android 8.1 Oreo. De Wiko View2 Plus heeft een adviesprijs van 249 euro.

Hoe doe je mee?

Meedoen is heel simpel; op dit socialmediakanaal van Wiko én op dit socialmediakanaal van FWD vind je vandaag een codewoord. Zet de woorden van Wiko en FWD achter elkaar en stuur ze in via dit formulier. Daar vind je morgen om 10.00 ook de winnaar en de oplossing (de twee woorden). De Wiko smartphone wordt verloot onder alle deelnemers die de juiste woorden inzenden. Je kunt eenmaal per dag meedoen.

Het FWD tech-kerstpakket

Maar, het ultieme doel is natuurlijk het FWD tech-kerstpakket. Dit kerstpakket bestaat uit alle producten die tijdens deze actie weggegeven worden en we mogen dus wel zeggen dat dit het ultieme cadeau is om het nieuwe jaar mee in te luiden. Maar, hoe maak je kans op dit kerstpakket?

  • Elke dag, zoals vandaag, zoeken we twee woorden waarmee je met de dagactie mee kunt doen.
  • Uiteindelijk heb je na 11 dagen 11 woordcombinaties gevonden. De oplossingen van elke dag vind je ook hier.
  • Deze woordcombinaties heb je nodig om de kerstmysteriepuzzel die we op 22 december publiceren op te lossen.
  • Je hebt tot 27 december om de oplossing van de puzzel in te sturen, waarna de winnaar op 28 december bekendgemaakt wordt.

Wil jij dus kans maken op dit FWD tech-kerstpakket? Zorg dan dat je elke dag de woordcombinaties verzamelt. Op 22 december kun je dan met onze puzzel aan de slag, en met de juiste oplossing maak je kans op het kerstpakket.

Reacties (0)