FWD Kerstmysterie dag 2: Win een JVC wireless headphone

12 december 2018 3 Minuten 0 Reacties
Kerstmysterie-JVC

Doe mee met de FWD kerstactie en maak kans op een JVC wireless headphone! Daarnaast maak je kans op het ultieme FWD kerstpakket.

We tellen bij FWD de dagen af tot kerst, maar dat doen we natuurlijk niet zonder een leuke actie voor onze lezers. Vandaag maak je kans op een gloednieuwe wireless headphone van JVC!

We geven tot aan kerst elke dag een of meerdere mooie prijzen weg, maar je moet er wel wat voor doen. En, op de laatste dag van onze actie publiceren we de FWD kerstmysteriepuzzel waarmee je het ultieme tech-kerstpakket kunt winnen, bestaande uit alle producten die in de komende dagen weggeven worden of al weggegeven zijn.

Win een JVC wireless headphone

Vandaag geven we één gloednieuwe wireless headphone van JVC weg!

De JVC Xtreme Xplosive-serie draadloze hoofdtelefoons is voorzien van Bluetooth en spraakassistentie. De Xtreme Xplosive-serie hoofdtelefoons hebben het robuuste ontwerp en de diepe bas die kenmerkend zijn voor de reeks, inclusief het opvallende matzwarte kleurenschema met rode accenten. Kortom, hoofdtelefoons die perfect passen bij een actieve jonge levensstijl.

De nieuwe HA-XP50BT is een XX-serie Bluetooth on-ear hoofdtelefoon met een hoofdband, die een diepe, krachtige basweergave levert dankzij de 40mm drivers en JVC’s Extreme Deep Bass-poorten. Voor wie nog een extra dosis bas wil, is er de one-touch Bass Boost. De nieuwe hoofdtelefoon biedt ook compatibiliteit met Qualcomm aptX audio, een codec die cd-kwaliteit over Bluetooth biedt wanneer hij wordt gebruikt met een compatibele smartphone of muziekspeler.

De HA-XP50BT biedt 40 uur luisterplezier en de Quick Charge functionaliteit biedt drie uur speeltijd na slechts tien minuten opladen. Beide oorschelpen zijn voorzien van een rubberen anti-shock-beschermer, een afneembare kabel maakt bedraad luisteren mogelijk om de accu te sparen, en de oorschelpen kunnen plat worden gedraaid om de hoofdtelefoon eenvoudig in een rugzak of tas te vervoeren. De hoofdtelefoon is voorzien van een NFC-koppeling wat het verbinden van de hoofdtelefoon met je smartphone eenvoudig maakt. De HA-XP50BT is in Nederland beschikbaar voor ongeveer € 149,99.

Hoe doe je mee?

Meedoen is heel simpel; op dit socialmediakanaal van JVC én op dit socialmediakanaal van FWD vind je vandaag een codewoord. Zet de woorden van JVC en FWD achter elkaar en stuur ze in via dit formulier. Daar vind je morgen om 10.00 ook de winnaar en de oplossing (de twee woorden). De JVC headphone wordt verloot onder alle deelnemers die de juiste woorden inzenden. Je kunt eenmaal per dag meedoen.

Het FWD tech-kerstpakket

Maar, het ultieme doel is natuurlijk het FWD tech-kerstpakket. Dit kerstpakket bestaat uit alle producten die tijdens deze actie weggegeven worden en we mogen dus wel zeggen dat dit het ultieme cadeau is om het nieuwe jaar mee in te luiden. Maar, hoe maak je kans op dit kerstpakket?

  • Elke dag, zoals vandaag, zoeken we twee woorden waarmee je met de dagactie mee kunt doen.
  • Uiteindelijk heb je na 11 dagen 11 woordcombinaties gevonden. De oplossingen van elke dag vind je ook hier.
  • Deze woordcombinaties heb je nodig om de kerstmysteriepuzzel die we op 22 december publiceren op te lossen.
  • Je hebt tot 27 december om de oplossing van de puzzel in te sturen, waarna de winnaar op 28 december bekendgemaakt wordt.

Wil jij dus kans maken op dit FWD tech-kerstpakket? Zorg dan dat je elke dag de woordcombinaties verzamelt. Op 22 december kun je dan met onze puzzel aan de slag, en met de juiste oplossing maak je kans op het kerstpakket.

Reacties (0)