EZVIZ C8C is een 360-graden beveiligingscamera voor buiten

23 februari 2021 1 Minuut 0 Reacties
EZVIZ C8C

EZVIZ heeft een nieuwe beveiligingscamera voor buiten gelanceerd. De EZVIZ C8C is een 360-graden camera met volledige pan- en tiltmogelijkheden. 

EZVIZ staat bekend om de betaalbare beveiligingscamera’s en dat is met de nieuwe C8C zeker niet anders. Voor een prijs van net iets meer dan 100 euro kun je volledig 360-graden in het rond kijken met zowel horizontale (pan) als verticale (tilt) bewegingen. Hiermee is je bewegingsbereik buiten veel groter. De camera komt verder met personendetectie en laat je zelf zones selecteren voor deze detectie. Je ontvangt dus een notificatie wanneer de camera iets heeft gedetecteerd wat niet door de beugel kan. De personendetectie gaat dan enkel af bij verdachte personen, niet als er een kat door het beeld rent.

Deze nieuwe wifi-camera van EZVIZ filmt in een 1080p-resolutie en komt met verschillende nachtvisie-mogelijkheden, waaronder kleurennachtvisie. De camera komt tevens met een schijnwerper die je zelf in of uit kunt schakelen, kunt laten knipperen en je kunt aangeven in welke scenario’s je de schijnwerper wilt gebruiken. Dankzij het ip65-certificaat is de camera waterdicht en kun je deze gerust buiten ophangen.

Opgeslagen beelden kunnen op een micro-sd-kaartje bewaard worden (max 256 GB, niet meegeleverd) of opgeslagen worden in de cloud. De EZVIZ C8C biedt ondersteuning voor Google Assistant en Amazon Alexa, waardoor je ook opnames kunt starten middels een stemcommando.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

De camera is enkele maanden geleden officieel aangekondigd, maar moet rond deze tijd in de winkels verkrijgbaar zijn voor net iets meer dan 100 euro.

Lees meer over EZVIZ.

Reacties (0)