De Ring Video Doorbell 3 is vanaf nu te koop in Nederland

28 april 2020 1 Minuut 0 Reacties
ring-video-doorbell-3-1

Amazon heeft laten weten dat de Ring Video Doorbell 3 vanaf nu beschikbaar is in Nederland, voor een prijs van 199 euro. Net zoals bij andere producten van de fabrikant is het zo dat je er een proefabonnement van Ring Protect bij krijgt. Dat abonnement is dertig dagen geldig.

Ring Video Doorbell 3 beschikbaar

De Ring Video Doorbell 3 is de opvolger van de Video Doorbell 2. Qua uiterlijk is er weinig verschil. De belangrijkste verschillen zitten hem dan ook in privacy, zones en WiFi. Met een instelbare bewegingszone, genaamd close-up-zone, wordt binnen een afstand van 1,5 tot 4,5 meter van de voordeur beweging gedetecteerd. Je kunt zelf instellen in welk deel van het beeld bewegingen moeten worden geregistreerd.

Bovendien is de wifiverbinding door de dual-band 2,4 en 5 GHz verbeterd. Daarnaast is het middels Privacy Zones mogelijk om een deel van het beeld compleet uit te sluiten. Dit deel wordt zwart waardoor hetgeen zich achter het zwarte deel bevindt nooit op camera zal verschijnen.

Naast de nieuwe videodeurbel is ook de vernieuwde Chime beschikbaar. De Chime is een accessoire die je op een plek in huis kunt zetten waar de deurbel moeilijk hoorbaar is, zodat je toch altijd kunt horen wanneer er iemand op de bel drukt.

Advertentie

De deurbel is compatibel met Amazon Alexa, zodat je kunt zeggen: “Alexa, show me the front door”, om zicht te krijgen op de voordeur met de Live View-optie op de Ring Video Doorbell 3. Of: “Alexa, answer the front door”, om te praten met degene die bij de voordeur staat. Met Linked Devices, beschikbaar voor alle producten van Ring, koppelen gebruikers hun deurbel aan compatibele camera’s van Ring. Op die manier creëren ze een geïntegreerd beveiligingssysteem voor heel het huis.

Prijs en beschikbaarheid

De Ring Video Doorbell 3 is verkrijgbaar voor 199 euro. De Chime en Chime Pro kosten respectievelijk 35 euro en 59 euro.

Reacties (0)