De best gelezen artikelen, reviews en tips van 2019

25 december 2019 4 Minuten 0 Reacties
google-nest-mini-foto-4

Het jaar 2019 zit er bijna op. In dit artikel kijken we nog één keer terug op het afgelopen jaar. Wat zijn de best gelezen nieuwsberichten, recensies en achtergrondartikelen op fwd.nl? Heb je nog belangrijke trends, nieuwsberichten, reviews of artikelen gemist? In dit artikel zetten we de populairste berichten nog even voor je op een rijtje.

Best gelezen nieuws

Wat betreft de best gelezen nieuwsberichten zien we een specifieke trend. Met name nieuwsberichten over producten van Google en IKEA doen het erg goed bij onze lezers. Het best gelezen nieuwsbericht van 2019 gaat over de nieuwe versie van de Google Assistent, ook wel The Next Generation Google Assistant genoemd. Ook wilden onze lezers erg graag weten wanneer de slimme rolgordijnen van IKEA nu eindelijk in de winkels lagen. Gelukkig liggen ze inmiddels alweer even in de winkels. Ander populair nieuws ging opnieuw over de Google Assistent, toen deze werd voorzien van twee handige nieuwe mogelijkheden.

Andere populaire nieuwe nieuwsberichten in het afgelopen jaar gingen over de introductie van de Philips Hue Smart Plug en Smart Button, de introductie van de Google Nest Hub Max en het feit dat de slimme verlichting IKEA op de schop gaat. Ook de waarschuwing van IFTTT dat gebruikers van Nest-producten niet over moeten stappen op een Google-account werd zeer goed gelezen.

Best gelezen recensies

Welke recensies zijn het best gelezen onder onze bezoekers? Verrassend genoeg doet de review van LSC Smart Connect het erg goed. De producten van LSC Smart Connect zijn de smarthome-producten die bij winkelketen Action te vinden zijn. De review wordt niet alleen goed gelezen: er wordt ook flink onder gediscussierd. Ook de slimme rolgordijnen van IKEA die middels een app en afstandsbediening bestuurd kunnen worden en de nieuwe Philips Hue buitenverlichting met sensor vielen in de smaak bij onze lezers, zo blijkt uit het aantal weergaven.

Advertentie

Buiten deze top drie doet ook de review van de Google Nest Hub het goed. Dit slimme display van Google biedt alle functies van een normale slimme speaker, maar voegt daar beeld aan toe. De review van de IKEA Symfonisk afstandsbediening waarmee Sonos- en IKEA-speakers bediend kunnen worden is ook goed gelezen. We sluiten de best gelezen recensies af met de nieuwe versie van Google’s kleinste slimme speaker, namelijk de Google Nest Mini. Ook de slimme thermostaat van Bosch waarover wij niet geheel tevreden waren en de smarthomehub Athom Homey 2.0 waarmee je jouw huis compleet kunt automatiseren zijn zeker het vermelden waard en behoren tot de meest gelezen recensies van het afgelopen jaar.

Best gelezen achtergrondartikelen

Qua achtergrondartikelen zijn jullie met name op zoek naar gidsen om bepaalde producten te verbinden met andere producten of platformen. Het artikel waarin we bespreken hoe je IKEA Trådfri aansluit op Philips Hue en Google Home is wat dat betreft de populairste gids. Ook het artikel met tips hoe je meer  uit Google Home en Google Assistent haalt doet het goed.

Relatief nieuw is het artikel over de smarthome-producten van Action. Winkelketen Action levert betaalbare smarthome-producten voor een lage prijs. Hoe je deze producten van LSC Smart Connect kunt koppelen met Google Home bleek dan ook een populair artikel onder onze lezers. Ook IKEA Symfonisk en de nieuwe Google Nest Mini zijn populair. Deze producten werden besproken in de achtergrondartikelen alles wat je moet weten over IKEA Symfonisk en Google Nest Mini vs Google Home Mini: Wat zijn de verschillen?

Op naar 2020

We hebben nog maar enkele dagen te gaan voordat 2020 gaat beginnen. Ook in het nieuwe jaar zal het team van Smarthome Magazine er weer alles aan doen om je het laatste nieuws en de beste achtergrondartikelen te brengen. We hebben alweer verschillende producten klaarliggen op onze testbank voor de eerste weken van 2020. We zullen dus ook weer veel nieuwe recensies schrijven van verschillende mooie producten op het gebied van smarthome. Het team van Smarthome Magazine wenst je een fijne jaarwisseling!

Mocht je dieper in alles dat met smarthome te maken heeft willen duiken, neem dan onze reviews en tips en adviezen door.

Reacties (0)