D-Link brengt vernieuwde mydlink-app vandaag uit

01 september 2020 1 Minuut 0 Reacties
d-link-1-new

D-Link heeft de vernieuwde mydlink-app vandaag uitgebracht. De app moet vooral veel overzichtelijker zijn geworden, waardoor je snel de juiste functie kunt vinden.

D-Link is een bekende fabrikant als het gaat om beveiligingscamera’s. We hebben dan ook al meerdere producten van deze fabrikant getest. Over de hardware zijn we vrijwel altijd zeer positief, maar de app liet vaak te wensen over. Het was onoverzichtelijk en vaak onduidelijk waar je welke optie kon vinden. D-Link heeft feedback van alle gebruikers doorgenomen en is met de mydlink-app aan de slag gegaan. Het resultaat kun je vandaag zelf testen, want de vernieuwde mydlink-app is nu te downloaden.

In de oude app van D-Link waren er altijd meerdere wegen die naar Rome leiden. Dat maakte het er voor de gebruiker niet duidelijker op. Vanaf vandaag, 1 september, is de vernieuwde mydlink-app te downloaden. Het beginscherm is met name veel schoner geworden. Hier zie je nu al je verbonden beveiligingscamera’s en kun je de livefeed bekijken. Klik linksboven op de drie streepjes en je opent het dropdown menu. Hier vind je de opties als Scenes, Automatisering en Schema.

Overzichtelijker

Na enkele minuten spelen met de app lijkt het erop dat het geheel veel overzichtelijker is geworden. Je hebt nu overal één plek voor functies, waardoor je snel kunt vinden wat je nodig hebt. In een volgende review van een nieuwe product van D-Link kijken we verder naar de nieuwe app. Je kunt de vernieuwde mydlink-app vanaf nu downloaden voor Android en iOS.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)