Bird Home Automation en s: stebler integreren IP-videointercom in brievenbus

27 januari 2021 1 Minuut 0 Reacties
brievenbus

Het Zwitserse bedrijf s: stebler en het Duitse Bird Home Automation zijn een samenwerking aangegaan en brengen beide hun expertise samen in één product.

Uit de samenwerking is de slimme brievenbus geboren die geschikt is voor enkele huizen, maar ook voor appartementencomplexen. Het is een samenvoeging van een brievenbus van het gespecialiseerde bedrijf s: stebler en Bird Home Automation met de bekende IP-videointercom DoorBird.

Bird Home Automation ken je onder andere van DoorBird, de innovatieve IP-videointercom. Hiermee kun je bezoekers niet alleen te woord staan via je smartphone, maar kun je ook de voordeur van het appartementencomplex op afstand openen. Binnen de DoorBird-serie zijn er ook dergelijke systemen voor enkele huizen.

De nieuwe samenwerking biedt een integratie met de IP-videointercom en een brievenbus. Hiermee wordt de brievenbus echt onderdeel van je smarthome. Het product uit de DoorBird-serie is direct geplaatst aan de voorkant van de behuizing van de mailbox van s: stebler. Zo biedt de nieuwe integratie een complete oplossing voor je voordeur, van bezoekers waar je mee kunt communiceren tot aan de plek voor je brieven en pakketjes.

Van voordeur tot brievenbus

Gebruikers kunnen direct communiceren met bezoekers via het IP indoor station en de voordeur openen. Zo zie je daarnaast ook meteen of de postbode jouw post veilig in de brievenbus heeft geplaatst. Via een open API heb je mogelijkheden om de DoorBird te integreren met andere systemen. Kijk voor meer informatie op de website van DoorBird.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)