Doorbird IP-videointercom ondersteunt voortaan Ekey-vingerafdrukscanner

27 mei 2020 1 Minuut 0 Reacties
doorbird-ekey

De nieuwe Doorbird IP-videointercom biedt voortaan de optie aan voor het toevoegen van de Ekey-vingerafdrukscanner. Het D2101FV Ekey-deurstation is voorzien van een opening voor het installeren van de Ekey home FS UP I-vingerafdrukscanner.

Doorbird IP met Ekey-vingerafdrukscanner

Wanneer de module eenmaal geïnstalleerd is, dan kun je de deur openen met je geregistreerde vingerafdruk. Je kunt je vingerafdruk, de rfid-reader en de bediening van de app door elkaar gebruiken, dus je kiest niet voor slechts één systeem. Het deurstation is gemaakt van roestvrij staal en wordt geproduceerd in Berlijn, door Bird Home Automation. De intercom is natuurlijk ook zonder de vingerafdrukscanner te gebruiken. De optie voor de vingerafdrukscanner is een extra manier om je huis binnen te komen, zonder sleutels.

De deurbel in kwestie heeft een camera met een brede kijkhoek en nachtvisie, een speaker met echo- en ruisonderdrukking, een zelf in te stellen bewegingssensor en een rfid-reader. Omdat de api (tools voor ontwikkelaars) open is, kan het Doorbird-deurstation opgenomen worden in allerlei third-party smarthomesystemen. Wanneer je de D2101FV Ekey al ophangen hebt, dan kun je achteraf nog altijd beslissen de Ekey home FS UP I-vingerafdrukscanner te installeren. Dat hoef je dus niet vooraf te bepalen en kan wanneer je wil.

Reacties (0)