Arlo Pro 4 en Ultra 2 hebben geen smarthomehub meer nodig

07 oktober 2020 1 Minuut 1 Reacties
arlo-pro-4

Arlo kondigt twee nieuwe camera's aan, namelijk de Arlo Pro 4 Wire-Free Spotlight Camera en Ultra 2 Wire-Free Spotlight Camera System.

Dit zijn de Arlo Pro 4 en de Ultra 2

Zowel de Arlo Pro 4 als de Ultra 2 zijn draadloos, waardoor je ze dus kunt plaatsen waar je wil. Je bent niet verplicht rekening te houden met de wadcontactdozen in huis, net zoals bij de Pro 3. De Pro 4 verbind je direct met je wifi-netwerk. Je hebt dus geen smarthomehub meer nodig om gebruik te kunnen maken van de beveiligingscamera’s. Het product neemt beelden op in 2k en hdr, heeft nachtvisie met kleur en heeft een kijkhoek van 160 graden. Daarnaast is er een ingebouwde sirene en spotlight en is er tweewegaudio voor communicatie met mensen aan de andere kant.

Je kunt de Arlo Pro 4 zowel binnen als buiten plaatsen. De interne accu kan volgens de fabrikant tot zes maanden meegaan op een volle lading. Daarnaast is er ondersteuning voor Amazon Alexa, Google Assistent en IFTTT. Verder heeft Arlo laten weten dat er gewerkt wordt aan ondersteuning voor Apple HomeKit, maar aanvankelijk is die support er nog niet.

De higher-end Arlo Ultra 2 neemt video’s op in 4k en hdr. De camera beschikt over autofocus, heeft een kijkhoek van 180 graden, tweewegaudio, een spotlight, sirene, nachtvisie in kleur en een accu die tot zes maanden meegaat. In tegenstelling tot de Arlo Pro 4 beschikt de Arlo Ultra 2 wel vanaf de lancering over Apple HomeKit. Ook is er ondersteuning voor Alexa, Google Assistent en IFTTT.

Advertentie

Beide camera’s zijn nu al te bestellen in de Verenigde Staten. De Arlo Pro 4 kost 199,99 dollar, terwijl de Ultra 2 een prijs heeft van 299,99 dollar.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Renik

Renik
09 oktober 2020 om 09:11

Nice! Mooie range… nu die volledig wireless deurbel nog naar NL en het alarmsysteem binnen en klaar.

Overigens (correct me if i’m wrong) maar de Ultra 2 lijkt nog steeds gebruik te (moeten) maken van een Hub.
Alleen de Pro 4 kan direct op het Wifi netwerk aangesloten worden.

Inloggen