Arlo onthult eerste eigen videodeurbel Arlo Video Deurbel

17 oktober 2019 2 Minuten 1 Reacties
Arlo Video Doorbell

Arlo heeft zijn eerste videodeurbel gepresenteerd: de Arlo Video Deurbel. De camera filmt staand wat er voor de deur gebeurt en heeft een videobeeldverhouding van 1:1. Ook is er een speaker en microfoon aanwezig voor tweerichtingsgeluid.

Dit is de Arlo Video Deurbel

Arlo, bekend van beveiligingscamera’s, heeft donderdag een eigen slimme videodeurbel gepresenteerd: de Arlo Video Deurbel. De camera beschikt over een verticaal gezichtsveld, waardoor je een goed beeld van de voortuin of opgang moet krijgen. De beeldverhouding is 1:1, dus vierkant, met een gezichtsveld van 180 graden, en daarmee zou je meer moeten kunnen zien dan met vergelijkbare producten — iets om te testen wanneer het product beschikbaar is. De camera laat de beelden zien in een high definition-beeldkwaliteit (hd, dus).

De Arlo Video Deurbel beschikt verder over tweerichtingscommunicatie, waardoor je met iemand voor de deur in contact kunt komen. Je kunt direct gesprekken voeren via de app die je op je smartphone zet en kunt gepersonaliseerde berichten ontvangen over pakketten, mensen, voertuigen en dieren. Zo kun je snel zien of er actie ondernomen moet worden of niet. De nieuwe Video Deurbel kan worden aangesloten op een bestaande mechanische of digitale gong voor een continu stroomtoevoer.

Dit zijn de belangrijkste eigenschappen op een rijtje:

Advertentie
  • Geoptimaliseerd gezichtsveld van de omgeving rondom de voordeur – staand gezichtsveld met een 1:1 beeldverhouding
  • Bewegingsdetectie en waarschuwingen – ontvang meldingen bij gedetecteerde beweging
  • Video oproep – bel rechtstreeks op je telefoon
  • Snelle standaardberichten – vooraf opgenomen berichten om bezoekers snel te kunnen beantwoorden
  • Nachtzicht – bekijk wie er ’s nachts op de stoep staat, zelfs met het buitenlicht uit
  • HD-video – laat details zien in felle en donkere gebieden dankzij hdr
  • Zoom – zoom tijdens een live videogesprek in op een persoon of detail
  • Stille modus – schakel pushmeldingen en het geluidssignaal uit
  • Weerbestendig ontwerp – gemaakt om hitte-, kou-, regen- en zonbestendig te zijn
  • Sabotagedetectie – sirene kan worden geactiveerd als iemand probeert de deurbel te verwijderen

Met de aankoop van de Arlo Video Deurbel ontvangen gebruikers een gratis proefperiode van drie maanden voor de op kunstmatige intelligentie gebaseerde Arlo Smart-abonnementsdienst. Dat biedt toegang tot dertig dagen cloudopslag om beeldfragmenten op te slaan en terug te kijken. De e911-functie van Arlo maakt ook deel uit van de proefversie van Arlo Smart en kan direct contact leggen met noodhulpdiensten, waarbij hulpverleners bij eventuele noodsituaties naar de locatie van de deurbel worden genavigeerd in plaats van naar de locatie van de gebruiker. De Arlo Video Deurbel wordt naar verwachting begin 2020 in Europa gelanceerd voor een nog later bekend te maken prijs.

Reacties (1)