Arlo komt met draadloze variant van de Video Doorbell

05 januari 2021 2 Minuten 0 Reacties
Arlo

Naast de bedrade Arlo Video Doorbell komt de fabrikant nu ook met een draadloze variant met accu van deze videodeurbel.

Enige tijd geleden hebben we de Arlo Video Doorbell onder handen genomen in een uitgebreide review. Een uitstekende videodeurbel, maar wel een model die je bedraad moet aansluiten. Arlo komt nu met een draadloze variant onder de naam Essential Wire-Free Video Doorbell.

Op het eerste gezicht lijken de Arlo Video Doorbell en deze nieuwe draadloze variant sterk op elkaar. En dat klopt ook. Er is weinig verschil tussen beide modellen, behalve dan het verschil tussen accu en bedraad aansluiten.

Arlo heeft beeldverhouding van 1:1

Beide modellen hebben een langwerpige behuizing met ronde hoeken aan de boven- en onderkant en komen met de zwarte voorkant en witte behuizing. Op de afbeeldingen lijkt er ook een compleet zwarte variant te komen. De videodeurbel heeft een unieke kijkhoek met een beeldverhouding van 1:1 in 180 graden.

Advertentie

De Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell biedt beelden in een 1080p-resolutie met hdr en een nachtmodus. De videodeurbel heeft geavanceerde mensen,- dieren- en voertuigdetectie en komt tevens met een ingebouwde sirene. Je sluit dit model dus niet bedraad aan, maar via de verwijderbare oplaadbare accu. Hierdoor hoef je niet moeilijk te doen met kabels en een beltransformator.

Staat er iemand voor de voordeur, dan kun je direct notificaties ontvangen. En zodra iemand de deurbel indrukt krijg je een oproep op je telefoon. Neem je op, dan krijg je direct de livebeelden met je bezoeker te zien waar je mee kunt communiceren. De videodeurbel ondersteunt Google Assistant, Amazon Alexa en SmartThings voor verdere integratie binnen je smarthome.

Bij aankoop van de Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell krijg je drie maanden gratis Smart Security voor extra mogelijkheden op het gebied van beveiliging en 30 dagen cloudopslag. Na drie maanden kost een abonnement 2,79 per maand.

Prijs en beschikbaarheid

Deze draadloze variant van de Arlo Video Doorbell is per direct in de voorverkoop verkrijgbaar voor 199 euro. Dat is dezelfde verkoopadviesprijs als de bedrade variant. Op 2 februari ligt deze draadloze videodeurbel van Arlo in de winkels.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)