Archos kondigt smarthomehub Archos Connect Hello aan

25 juni 2018 1 Minuut 0 Reacties
archos-connect-hello

Het Franse tech-bedrijf Archos heeft in samenwerking met Internet of Things-fabrikant Smart de Archos Connect Hello aangekondigd. Met de applicatie kunnen op internet aangesloten apparaten vanaf één applicatie worden beheerd. Het is dus een smarthomehub.

Dit is de Archos Hello Connect

De Franse consumentenelektronicafabrikant Archos kondigt samen met het bedrijf Smart, dat zich specialiseert in kunstmatige intelligentie en Internet of Things, de Archos Hello Connect aan. De app is volledig compatible met Amazon Alexa en Google Assistant en maakt tevens spraakgestuurd beheer van een smarthome mogelijk. Archos belooft dat de gebruiker eenvoudig dingen toevoegt, om heel gemakkelijk verlichting, stekkers, hvac-systemen, beveiligingscamera’s en nog veel meer te bedienen en te beheren met de Hello Connect.

Archos zal tegen het einde van 2018 een uitgebreide line-up van connected objects introduceren om haar eigen ecosysteem rond Archos Hello en Archos Mate uit te breiden. De Archos Smart Wifi Bulp wordt het eerste verbonden object dat beschikbaar komt en
wordt tegelijk met de introductie van Archos Hello leverbaar voor de prijs van 19,99 euro. De Archos Hello komt in twee versies op de markt. Een 7-inch in HD en een 8.4-inch in Full HD. Het apparaat draait op Android Oreo en kan verschillende taken in huis uitvoeren.

Reacties (0)