‘Apple werkt aan een goedkopere variant van Apple Homepod’

23 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
Apple-HomePod-1

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Apple aan een kleinere, goedkopere versie van de Apple Homepod. De nieuwe, slimme speaker zal niet gepresenteerd worden tijdens het najaarsevenement, maar wel begin volgend jaar verkrijgbaar moeten zijn.

Goedkopere Apple Homepod in de maak – gerucht

In september organiseert Apple traditiegetrouw een evenement waar de nieuwste producten aangekondigd worden, zoals bijvoorbeeld de nieuwe iPhones. Wat we dit jaar wederom niet gaan zien is een nieuwe Apple Homepod, maar dat betekent niet dat het Amerikaanse bedrijf niet aan een nieuwe versie werkt, natuurlijk. De redactie van Bloomberg heeft namelijk vanuit bronnen vernomen dat er aan een goedkopere versie van de Homepod gewerkt wordt. Dit is niet de eerste keer dat dit gerucht naar buiten komt, dus het zou kunnen.

De nieuwe, goedkopere Apple Homepod zou ergens voor het begin van volgend jaar gepland staan (en dus mogelijk in maart worden aangekondigd). Eén van de veranderingen heeft mogelijk te maken met het aantal tweeters: die zou Apple terugbrengen van zeven naar twee stuks. Dat Apple aan een goedkopere Homepod zou werken is ook helemaal geen vreemd idee, aangezien de huidige versie veel te duur is en daardoor geen verkooptargets gehaald heeft. Apple heeft hier zelf echter nog helemaal niets over naar buiten gebracht.

Reacties (0)