Apple lanceert eerste Beddit-slaapmonitor sinds overname van het bedrijf

10 december 2018 1 Minuut 0 Reacties
apple-beddit

Apple is Beddit nog niet vergeten. Sterker nog: er is nu een nieuwe versie van de slaapmonitor beschikbaar. Dit is het eerste product van de techgigant uitbrengt van de fabrikant, die in 2017 werd overgenomen door het bedrijf uit Cupertino.

Nieuwe versie Beddit beschikbaar

Apple heeft een nieuwe versie van Beddit uitgebracht. Dit is de eerste nieuwe versie die beschikbaar is, nadat Apple het bedrijf begin 2017 officieel had overgenomen. Het product is vanaf nu te bestellen via de website van Apple, waar het een prijskaartje van 149 euro heeft meegekregen. Net zoals de andere versies is dit ook een dunne strip die je onder je lakens kunt leggen, waarmee je je slaapgedrag dus in kaart kunt brengen. Zo krijg je meer inzicht over je slaaptijd, je hartslag, ademhaling en het snurken (mocht dat het geval zijn).

De sensorstrip kan tot twee personen in de gaten houden. Daarnaast wordt er ook gelet op temperatuur en vochtigheid, zodat je mogelijk je slaapkamer in een optimale conditie kan brengen als je weet wat er precies scheelt. Vervolgens kun je al die informatie bekijken in de app die beschikbaar is voor iOS 12. Daarnaast kun je ook je Apple Watch koppelen voor rapporten en herinneringen voor op tijd naar bed gaan. De nieuwe versie van Beddit staat dus geheel in het teken van gezondheid, een aspect waar Apple zich de laatste tijd vaker op focust.

Reacties (0)