Amazon Echo Spot is een wekker met een scherm van 2,5-inch

28 september 2017 1 Minuut 0 Reacties
amazon-echo-spot-2017

Amazon heeft woensdagavond de Amazon Echo Spot onthuld: een wekker met een scherm van 2,5-inch en stemassistent Alexa aan boord. De Echo Spot heeft een prijs van 130 dollar en zal vanaf december te koop zijn in de Verenigde Staten.

Amazon Echo Spot: wekker met stemassistent aan boord

Op woensdagavond heeft Amazon nog een ander, verrassend product aangekondigd: de Amazon Echo Spot. Dit is een wekker voor in de slaapkamer, die is voorzien van een scherm van 2,5-inch. Het is een apparaat dat iets wegheeft van zowel de Amazon Echo Show en de Echo Dot: klein en met een scherm. Hoewel het product wordt neergezet als een slimme wekker voor in de slaapkamer, uiteraard met stemassistent Alexa aan boord, zijn er meer mogelijkheden waardoor je hem ook elders in huis zou kunnen gebruiken.

Net zoals met de Amazon Echo Show kunnen gebruikers ook videobellen. Daarnaast zitten er speakers ingebouwd, maar kun je er ook externe speakers op aansluiten middels bluetooth of via een kabel. Daarnaast worden de streamingdiensten Prime Music, Pandora, Spotify, iHeartRadio en TuneIn ondersteund. Wanneer je meerdere Amazon Echo Spot-modellen koopt, dan kun je ze op elkaar aansluiten en een multiroom-audionetwerk realiseren. Voorlopig lijkt de Echo Spot echter niet naar Nederland toe te komen.

Reacties (0)