FWD Weekly update: Videostreamingdiensten en slimme buitenverlichting

05 juli 2020 2 Minuten 0 Reacties
weekly

In deze editie van de FWD Weekly Update vergelijken we de meest bekende videostreamingdiensten en kijken we naar slimme buitenverlichting van Philips Hue.

Videostreamingdiensten vergeleken: beeldkwaliteit, audio en prijs

Door het groeiende aantal videostreamingdiensten zie je soms door de bomen het bos niet meer. Tijd om de balans op te maken. In dit artikel nemen Laura en Wesley de grootste en meest bekende videostreamingdiensten van dit moment onder loep en kijken ze onder meer naar beeld, audio en de prijs. Lees het in Videostreamingdiensten vergeleken: beeldkwaliteit, audio en prijs.

Review: Philips Hue Lily XL

We hebben de afgelopen jaren al diverse Philips Hue-producten voor in de tuin getest, waaronder de Calla zuiltjes, de LightStrip Outdoor en de Impress wandlamp. In deze review kijken we naar een spot voor in de tuin: de Hue Lily XL. Deze spot werkt op laagspanning en kan eenvoudig aan je bestaande Hue-tuinverlichting gekoppeld worden. Martijn vertelt je er alles over in de review van de Philips Hue Lily XL.

Review: Philips 55OLED805 (OLED805-serie) oled tv

Philips biedt ondertussen flink wat OLED-modellen, en in 2020 moet de OLED805 de fakkel overnemen van de succesvolle OLED804. De nieuwkomer bouwt verder op het uitstekende platform van de OLED804, en biedt een aantal interessante nieuwe features. Eric vertelt over dit nieuwe model in de review van de Philips 55OLED805 (OLED805-serie) oled tv.

Review: Eufy Security Video Doorbell

Onlangs introduceerde de Chinese fabrikant Anker zijn nieuwe deurbel, genaamd de Eufy Security Video Doorbell. Het apparaat kost 199 euro. Heeft de slimme deurbel genoeg unieke kenmerken om op te vallen op de drukke markt voor videodeurbellen? Wesley vertelt het je in de review van de Eufy Security Video Doorbell.

Review: Denon AVC-X6700H av-receiver

We hebben dit jaar lang moeten wachten op de nieuwe AV-receivers van Denon, maar nu zijn ze er eindelijk. We bijten de spits af met het bijna-topmodel, de AVC-X6700H. De grote vernieuwing in 2020: ondersteuning voor 8K en 4K/120 Hz, en DTS:X Pro. Vooral die HDMI 2.1-functies zijn een primeur ten opzichte van de concurrentie. Jamie vertelt je er alles over in de review van de Denon AVC-X6700H av-receiver.

Reacties (0)