FWD Weekly update: Tablet van Samsung en soundbar van Sennheiser

16 juni 2019 2 Minuten 0 Reacties
weekly

In deze editie van de FWD Weekly Update lees je alles over een nieuwe tablet van Samsung en kijken we naar één van de beste soundbars op dit moment van Sennheiser.

Review: Sennheiser Ambeo Soundbar

Soundbars beloven dikwijls surround weer te geven, maar weinigen benaderen echt de prestaties van aparte surroundspeakers. Het is een harde noot om te kraken, maar Sennheiser denkt dat hun Ambeo Soundbar er eindelijk in slaagt om de heilige graal van surround uit één apparaat te bekomen. Maar er hangt wel een flink prijskaartje aan vast. Lees de test van Jamie in de review van de Sennheiser Ambeo Soundbar.

Review: Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019)

Het is een tijdje geleden dat Samsung een 10.1-versie van de Samsung Galaxy Tab A heeft uitgebracht. Hoe bevalt de nieuwe versie? Een aantal dingen zijn er gelukkig op vooruitgegaan, terwijl sommige aspecten van de tablet helaas een downgrade gekregen hebben of hetzelfde gebleven zijn. Hoe het precies zit? Dat vertelt Wesley je in de review van de Samsung Galaxy Tab A 10.1.

Review: Hue Play en Hue Signe

Signify, het bedrijf dat voorheen als Philips Lighting door het leven ging, heeft de afgelopen maanden heel wat nieuwe Hue verlichtingsproducten op de markt gebracht. Vorige maand keken we al uitgebreid naar de nieuwe lampen en sensoren voor de tuin, en in deze review kijken we naar de nieuwe sfeerlampen voor in huis. Martijn bespreekt de nieuwe vloerlamp en tafellampen in de review van de Hue Play en Hue Signe.

Review: LG 65SM9010PLA (SM90-serie) Ultra HD lcd-tv

LG zet graag zijn OLED-expertise in de kijker, maar dat betekent niet dat je de lcd-modellen uit het oog mag verliezen. De LG 65SM9010PLA (SM90-serie) verschijnt aan de start met een zeer interessante set specificaties: IPS-scherm, full array local dimming achtergrondverlichting en NanoCell kleur. Eric heeft deze Ultra HD lcd-tv van LG uitgebreid getest. Lees zijn ervaringen in de review van de LG 65SM9010PLA (SM90-serie) Ultra HD lcd-tv.

6 manieren waarop je je wifi in huis kunt verbeteren

Merk je dat je thuis nog een slecht wifisignaal hebt? Daar kun je gelukkig wat aan doen. Met deze zes tips kunnen we je daarbij helpen. Niets is zo vervelend als een slechte wifiverbinding, helemaal wanneer meerdere apparaten in huis op verschillende plekken internet nodig hebben. Wesley geeft je 6 manieren om je wifi in huis te verbeteren in dit artikel.

Reacties (0)