FWD Weekly update: Slimme thermostaat en de nieuwe iPad Pro (2018)

04 november 2018 2 Minuten 0 Reacties
weekly

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar een slimme thermostaat en kijken we naar de verschillen en overeenkomsten tussen de oude iPad Pro uit 2017 en de nieuwe iPad Pro uit 2018.

Review: Tado V3+

Tado heeft deze herfst een nieuwe versie van de Tado-thermostaat uitgebracht, onder de noemer Tado V3+. Ook is er een nieuwe app beschikbaar. De nieuwe applicatie is voorzien van functies als Klimaatcomfort en Auto-Assist, maar daar moet je wel een abonnement voor afsluiten. Is deze slimme thermostaat het waard? Wesley vertelt het je in de review van de Tado V3+.

Review: Huawei Mate 20 Pro

De Huawei Mate 20 Pro kost minimaal 999 euro. Voor die prijs haal je een toestel met de hoogste specificaties van dit moment in huis. Maar is het toestel die prijs wel waard? Wesley heeft het toestel uitvoerig getest en vertelt je er alles over in de review van de Huawei Mate 20 Pro.

Review: DALI Oberon 7

De Oberon 7 de mooiste luidspreker noemen die DALI ooit ontwierp, dat is is wellicht wat kort door de bocht. En toch is het misschien wel gewoon de waarheid. De hamvraag is natuurlijk: klinkt de Oberon net zo goed als dat hij eruitziet? Jamie vertelt je er alles over in de review van de DALI Oberon 7.

Review: Panasonic TX-55FZW804 (FZW804-serie) oled-tv

De Panasonic TX-55FZW804 lijkt in veel opzichten op zijn grotere broer (de FZW954). Het belangrijkste verschil situeert zich op audiovlak waar de FZW804 het moet stellen zonder de Technics soundbar die bij het hogere model hoort. Maar op vlak van beeldkwaliteit laten de specificaties weinig verschil vermoeden. We zijn dan ook benieuwd of deze OLED dezelfde studiomonitor beeldkwaliteit kan voorleggen. Eric ging het uitzoeken. Lees het in de review van de (Panasonic TX-55FZW804 (FZW804-serie) oled-tv (Nederlandse model) en de Panasonic TX-55FZ800 (FZ800-serie) oled-tv (Belgische model).

Wat zijn de verschillen tussen de iPad Pro (2018) en de iPad Pro (2017)?

Afgelopen week onthulde Apple de nieuwe generatie iPad Pro’s (2018). Wederom is er een groter model met een 12,9″-scherm, maar de oudere 10,5-inch is dit keer een slag groter met de iPad Pro 11-inch. In dit artikel kijkt Tom naar de verschillen en de overeenkomsten tussen de iPad Pro (2017) en de iPad Pro (2018).

Reacties (0)