FWD Weekly update: Ring Door View Cam en de beste smartphones

21 juli 2019 2 Minuten 0 Reacties
weekly

In deze editie van de FWD Weekly Update lees je alles over de Ring Door View Cam, een slimme deurbel voor het kijkgaatje in je voordeur, en kijken we naar de beste high-end smartphones.

Review: Ring Door View Cam

De Ring Door View Cam is een slimme videodeurbel geschikt voor appartementen en huurwoningen. Permanente wijzigingen zijn niet nodig aan de deur, het kozijn of de muur. Je gebruikt namelijk het bestaande spionnetje in de deur. Wesley vertelt je er alles over in de review van de Ring Door View Cam.

Dossier: de beste smartphones boven de 500 euro

In dit dossier bekijken we een aantal smartphones die je momenteel het beste zou kunnen kopen voor meer dan 500 euro. Het gaat om enkele high-end modellen. Mocht je dus het nieuwste van het nieuwste willen en daar de prijs voor willen betalen, dan lees je de beste opties in Dossier: de beste smartphones boven de 500 euro.

Review: Denon DRA-800H

De DRA-800H van Denon is een AV-receiver zonder surroundkanalen. Dat klinkt mogelijk bizar, maar er valt zeker iets te zeggen voor een stereoreceiver met HEOS-streaming en HDMI-aansluitingen aan boord. De opstap van tv-speakers naar echt stereogeluid is niet te versmaden. Jamie ging met de AV-receiver aan de slag. Lees het in de review van de Denon DRA-800H.

Advertentie

Smarthome en Airbnb: regels en producten die je wil kennen

Als je van plan bent om je smarthome te verhuren op Airbnb, dan zijn er enkele dingen waar je rekening mee moet houden. In dit artikel krijg je een overzicht van handige producten en belangrijke regels waar je wat aan hebt als verhuurder van een slim huis.

Review: Sony Xperia 1

Met een adviesverkoopprijs van 949 euro heeft Sony wat te bewijzen met de Sony Xperia 1. Maakt Sony het waar met dit toestel? Zoals altijd ligt het niet aan de specificaties van de smartphone. De vraag is echter: voor wie is de Xperia 1 precies bedoeld? Hoe het precies zit legt Wesley je uit in de review van de Sony Xperia 1.

Beste games van dit moment – deel 11 (zomer 2019)

In dit overzicht bespreken we de beste games die je dit voorjaar kunt spelen op je Xbox One (X), PlayStation 4 (Pro) en Nintendo Switch. In dit artikel kijken we onder meer naar Mortal Kombat 11, Rage 2 en A Plague Tale. Lees het in de Beste games van dit moment.

Reacties (0)