FWD Weekly update: Nieuwe smartphone Samsung en Testpanel slim slot

11 augustus 2019 2 Minuten 0 Reacties
weekly

In deze editie van de FWD Weekly Update vind je een hands-on preview van de Samsung Galaxy Note 10 en Note 10+ en zijn onze lezers van het testpanel aan het woord over de Nuki Smart Lock 2.0.

Testpanel Nuki Smart Lock 2.0: wat vinden onze lezers van dit slimme deurslot?

De afgelopen weken zijn diverse gezinnen met lezers van Smarthome Magazine aan de slag gegaan met het Nuki Smart Lock 2.0. Wat vinden zij van dit slimme deurslot? Wat zijn de belangrijkste plus- en minpunten? En zouden zij als gezin dit deurslot aanraden? We zetten de belangrijkste conclusies op een rij in dit artikel.

Review: Panasonic TX-55GZW954 (GZW954-serie) oled tv en Panasonic TX-55GZ950 (GZ950-serie) oled tv.

De TX-55GZW954 (GZW954-serie) is het instapmodel voor wie een Panasonic oled tv in huis wil. Nu Panasonic ook Dolby Vision én HDR10+ ondersteunt, en met de blijvende intentie om Hollywood getrouwe beelden te leveren, lijkt deze oled tv een bijzonder goede keuze voor de filmfan. Dat testen we. Lees de review van de Panasonic TX-55GZW954 (het Nederlandse model) en de Panasonic TX-55GZ950 (het Belgische model).

Hands-on preview met de Samsung Galaxy Note 10 en Note 10+

Afgelopen week is de Samsung Galaxy Note 10 en de Note 10+ officieel gepresenteerd. Vorige week hebben wij alvast kennis mogen maken met de nieuwe smartphones. De nieuwe S Pen lijkt weer een belangrijke rol te gaan spelen bij het bedienen van deze modellen. Tom vertelt je alles over de nieuwe toestellen in deze hands-on preview.

Review: Pioneer VSX-LX304

De VSX-LX304 is een nieuwe 9.2-kanaals receiver van Pioneer. Een apparaat voor de ambitieuzere surroundliefhebber, met andere woorden. Het toestel blinkt uit met bijzonder veel streamingmogelijkheden en bijzondere opties die eigen zijn aan het merk. Jamie vertelt je alles over deze receiver in de review van de Pioneer VSX-LX304.

Privacy in je smarthome: risico’s waar je rekening mee moet houden

Als je slimme producten met een internetverbinding in huis haalt, dan kleven daar privacyrisico’s aan. Waar moet je rekening mee houden? In dit artikel geeft Wesley een overzicht van de risico’s voor je privacy. Een gegeven waar je verstandig mee om moet gaan.

Reacties (0)