FWD weekly update: Microsoft Surface Go en betaalbare bluetooth-hoofdtelefoons

11 november 2018 2 Minuten 0 Reacties
microsoft-surface-go-foto-8

In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de Microsoft Surface Go en betaalbare bluetooth-hoofdtelefoons met hifi-kwaliteit.

Review: Microsoft Surface Go

De Microsoft Surface Go is een 10″-tablet bedoeld om op te werken, maar je zou er ook prima een film op kunnen kijken. Het is dus werken en entertainment, maar voor die combinatie moet je wel net even wat meer inleggen. Is de Surface Go de investering waard? Wesley vertelt het je in de review van de Microsoft Surface Go.

Review: Dali Oberon

De nieuwe Oberon-reeks van Dali bestaat niet alleen uit luidsprekers die even betaalbaar als knap zijn, ze zijn ook bijzonder interessant voor de filmliefhebber die in stijl van zijn actiefilms wil genieten. In deze review van Jamie kijken we naar een surroundopstelling bestaande uit verschillende Oberon-luidsprekers. Heeft Dali een hit in handen? Je leest het in de review van Dali Oberon.

Wat is het verschil tussen de OnePlus 6 en de OnePlus 6T?

OnePlus werd bekend door smartphones te bieden met hoge specificaties tegen lage prijzen. Inmiddels zijn we bij de vijfde serie van de OnePlus-toestellen aanbeland en is, naast de OnePlus 6 in mei van dit jaar, ook de T-editie verschenen. Wat is het verschil tussen beide modellen? Tom zocht het voor je uit in het artikel: Wat is het verschil tussen de OnePlus 6 en de OnePlus 6T?

Advertentie

Review: Argon Audio Pop en Argon Audio Soul

Argon, het huismerk van HiFi Klubben, probeert op betaalbare wijze hifi-kwaliteit naar een breder publiek te brengen. Een moeilijke missie soms, zeker als het gaat om Bluetooth-hoofdtelefoons. Is het Argon gelukt om kwaliteit te leveren voor een betaalbare prijs? Jamie vertelt het je in de review van de Argon Audio Pop en de Argon Audio Soul.

Review: D-Link Full HD Pan & Tilt Wi-Fi Camera

De D-Link Full HD Pan & Tilt Wi-Fi Camera is een zeer uitgebreide camera met veel opties, die beschikt over pan- en tiltfuncties. In deze recensie neemt Wesley de camera onder de loep en bekijkt hij of de functies de camera nog wel toegankelijk houden voor het bredere publiek. Lees er alles over in de review van de D-Link Full HD Pan & Tilt Wi-Fi Camera.

Reacties (0)