FWD Weekly update: IKEA Symfonisk en een slim slot

28 juli 2019 2 Minuten 0 Reacties
weekly

In deze editie van de FWD Weekly Update lees je alles over de Symfonisk-speakers, een samenwerking tussen IKEA en Sonos, en kijken we naar de Nuki Smart Lock 2.0.

Review: IKEA Symfonisk tafellamp-speaker en boekenplank-speaker

IKEA zet de laatste tijd vol in op het slimme huis. Niet alleen heeft de Zweedse meubelgigant diverse slimme lampen in het assortiment, ook kun je binnenkort naar de winkel voor slimme speakers van het bedrijf. Althans; multiroom-speakers want geïntegreerde spraakbediening ontbreekt. IKEA introduceerde Symfonisk-serie, momenteel bestaande uit de tafellamp-speaker en de boekenplank-speaker. Beide modellen zijn samen met Sonos ontwikkeld en kunnen dus met de Sonos-app gebruikt worden. Martijn ging met beide modellen aan de slag. Lees het in de review van de IKEA Symfonisk tafellamp-speaker en boekenplank-speaker.

Review: Nuki Smart Lock 2.0

Een slim deurslot, dat lijkt een voor de hand liggende keuze als je een smarthome wilt. Het biedt heel wat opties die je met een gewoon slot niet hebt, maar is dat ook allemaal wel zo handig? Eric ging aan de slag met dit slimme slot. Je leest het in de review van de Nuki Smart Lock 2.0.

Alles wat je moet weten over slimme rolluiken, screens en raamdecoratie

Wanneer je je huis een slimme make-over wilt geven dan wordt al snel gedacht aan lampen, camera’s, deurbellen en speakers, maar je kunt nog een stapje verder gaan. Ook de zonwering voor buiten en de raamdecoratie voor binnen kan in een slimme variant gekocht worden of slim gemaakt worden. In dit artikel kijken we naar de mogelijkheden voor slimme zonwering (rolluiken, screens of jaloezieën) en slimme raamdecoratie (gordijnen, lamellen, rolgordijnen, plisségordijnen, etc). Wat zijn de mogelijkheden en hoe bedien je deze slimme producten?

Advertentie

Review: Dali Katch One

Een merk dat wil opvallen met een nieuwe soundbar heeft het niet eenvoudig. Je kunt het doen door spitstechnologie in te zetten en bijvoorbeeld Atmos-ondersteuning te bieden. Of je kunt inzetten op een mooi design en veel aandacht voor een goede muziekweergave, zoals Dali met de nieuwe Katch One doet. Jamie vertelt je er alles over in de review van de Dali Katch One.

Dit moet je weten over de slimme rolgordijnen van IKEA

Binnenkort brengt de Zweedse meubelgigant IKEA slimme rolgordijnen op de markt. De slimme rolgordijnen zijn straks verkrijgbaar in twee verschillende varianten en zullen eind augustus in de winkels liggen vanaf 99 euro. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over de slimme rolgordijnen van IKEA.

Reacties (0)