FWD Weekly update: Draadloze camera’s en een smartphone van Honor

10 maart 2019 1 Minuut 0 Reacties
weekly

In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar draadloze beveiligingscamera's van D-Link en de beste smartphone die Honor tot op heden heeft uitgebracht.

Review: Honor View 20

De Honor View 20 is het eerste toestel met een cameragat in het scherm in Nederland en gelukkig heeft het apparaat nog veel meer te bieden. Dit is waarschijnlijk de beste smartphone die Honor tot op heden heeft uitgebracht. Hoe het precies zit? Wesley vertelt het je in de review van de Honor View 20.

Review: Sonus faber Sonetto III

Je mag zeggen wat je wil over Sonus faber, maar dat de Italianen weten hoe een weelderige, piekfijn afgewerkte luidspreker te bouwen staat buiten kijf. De nieuwe Sonetto III is, opnieuw, een mooie ode aan de muzikale visie van het merk. Jamie ging met de luidspreker aan de slag. Lees het in de review van de Sonus faber Sonetto III.

Review: D-Link Wire-Free Camera Kit (DCS-2802KT-EU)

Een beveiligingsset met meerdere camera’s in huis of op de zaak plaatsen is toch altijd veel gedoe met kabels en het boren van gaten. Helemaal als je ook buitenshuis camera’s wilt plaatsen. D-Link heeft hier een oplossing voor met de D-Link Wire-Free Camera Kit (DCS-2802KT-EU). De set bestaat uit een wifi-hub en twee draadloze beveiligingscamera’s die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Tom vertelt je er alles over in de review van de D-Link Wire-Free Camera Kit.

Advertentie

Achtergrond: Dirac Live 2

Dirac was al één van de beste oplossingen voor kamercorrectie beschikbaar. Een grondig herwerkte versie maakt de software nu toegankelijker voor een grotere publiek. Dat komt goed uit, want op hetzelfde moment verschijnen ook meer surround- en stereo-apparaten met Dirac aan boord. Onder meer Arcam, NAD en Rotel omhelzen sinds kort de nieuwe Dirac-software. Het is uiteraard ook bruikbaar met bestaande Dirac-partners, zoals miniDSP en Storm Audio. In dit artikel kijkt Jamie naar de nieuwe versie van Dirac voor thuisgebruik, Dirac Live 2.x.

Reacties (0)