FWD Weekly update: Dossier bluetoothspeakers en betaalbare videodeurbel

12 juli 2020 2 Minuten 0 Reacties
weel;y

In deze editie van de FWD Weekly Update vergelijken we drie luxe bluetoothspeakers tot 100 euro en gaan we aan de slag met een betaalbare videodeurbel van Marmitek.

Dossier: 3 luxe bluetoothspeakers tot 100 euro vergeleken – wat is de beste?

We hebben recentelijk besproken welke goedkopere luidsprekers er handig zijn om in je tas te gooien, maar misschien heb je net wat meer power nodig. We hebben drie bluetoothspeakers van tussen de 50 en de 100 euro vergeleken, zodat je het beste geluid kunt meenemen naar de camping, het strand of simpelweg je tuin. Laura kijkt welk model de beste is in Dossier: 3 luxe bluetoothspeakers tot 100 euro vergeleken.

Review: Marmitek Buzz LO videodeurbel en draadloze BELL ME gong

Enkele weken geleden kon je kennismaken met het Smart Me-assortiment van Marmitek in onze uitgebreide review. Het bedrijf heeft echter nog meer slimme producten in het assortiment die werken via het Tuya-platform. Wij gingen aan de slag met de binnenkort verkrijgbare Marmitek Buzz LO en de Bell ME WHT, respectievelijk een slimme videodeurbel en een draadloze gong. De videodeurbel heeft een adviesprijs van 99,99 euro. De draadloze gong kost je 19,99 euro. Tom vertelt je alles over de videodeurbel en draadloze gong in de review van de Marmitek Buzz LO videodeurbel en draadloze BELL ME gong.

Review: JBL Bar 9.1 – soundbar met surroundspeakers en Dolby Atmos

Wie een Atmos-ervaring wenst in zijn woonkamer, maar de weg van AV-receiver plus negen speakers wil bewandelen heeft dit jaar meer keuze dan ooit qua Atmos-soundbars. Een heel intrigerend exemplaar vinden we bij JBL. De Amerikanen mikken meestal op de goedkopere kant van de markt, maar de JBL Bar 9.1 is een high-end model met alles er op en er aan. Jamie ging aan de slag met deze soundbar met surroundspeakers in de review van de JBL Bar 9.1.

Advertentie

Review: Aeotec Z-Wave producten – multisensor, deursensor, smart switch en schakelaar

Wanneer je wat verder kijkt dan losse producten voor je smarthome kom je al snel uit op protocollen waarmee producten in je slimme huis met elkaar kunnen communiceren. Eén van die protocollen is Z-Wave, en Aeotec is een fabrikant die zich volledig stort op onder meer slimme stekkers, sensoren en schakelaars die van dit protocol gebruikmaken. In deze review kijken we naar verschillende producten van Aeotec, waaronder de MultiSensor 6, de Nano Dimmer en de Wallmote Quad. Voor al deze apparaten geldt dat ze alleen te gebruiken zijn met een smarthomehub die Z-Wave ondersteunt. Voor onze review maken we gebruik van de Homey. Lees er alles over in deze review.

Reacties (0)