FWD Weekly update: Denon AVR-X250BT, de EZVIZ C6T en een dossier over smartphonecamera’s

03 juni 2018 3 Minuten 0 Reacties
Review-Denon-AVR-X250BT-remote

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de Denon AVR-X250BTW, de EZVIZ C6T en een dossier over smartphonecamera's.

Review: Denon AVR-X250BT – goedkope av-receiver voor de kleine thuisbioscoop

Denon heeft recentelijk een aantal nieuwe av-receivers gepresenteerd, waaronder de AVR-X250BT. Dit model is met een prijs van 279 euro een echt instapmodel maar nog steeds voorzien van diverse interessante features om je thuisbioscoop aan te sturen. In deze review bekijkt Martijn de AVR-X250BT. Je leest het in de review van de Denon AVR-X250BT.

Review: EZVIZ C6T – toegankelijke camera die prijs meer dan waard is

De EZVIZ C6T is een gemakkelijk te installeren en instelbare wifi-camera voor in huis (of bijvoorbeeld een winkel), die privacy combineert met toegankelijk gebruik en een lage prijs. Voor een adviesverkoopprijs van 99 euro kun je dus al capabele beveiligingscamera in huis halen — maar hoe bevalt de C6T? Wesley zocht het voor je uit in de review van de EZVIZ C6T.

Review: Sony HT-XF9000 soundbar – staat goed, klinkt goed

Voor minder dan 500 euro kun je nu een Sony-soundbar in huis halen: de Sony HT-XF9000. Het ontwerp van de soundbar is afgestemd op dat van de Sony XF90-serie, waardoor die tv en soundbar op het eerste gezicht een prima combinatie zijn. Maar hoe zit het met het geluid en andere televisies? Wesley ging met de soundbar aan de slag in de review van de Sony HT-XF9000.

Dossier smartphonecamera’s: de camera’s van de topmodellen smartphones vergeleken

Tenzij je iemand bent die nog steeds met een aparte camera rondloopt, is de kans groot dat je dagelijks foto’s maakt met de camera op je smartphone. Zo hoef je geen moment onbenut te laten en kun je snel herinneringen vastleggen. Maar welke smartphonecamera is nou het beste geschikt voor mooie foto’s? Plus: waar moet je op letten met zo’n camera? Wesley vergelijkt verschillende topmodellen in het Dossier smartphonecamera’s.

Review: TCL 55DC760 (DC760-serie) – Ultra HD led tv met scherpe prijs

TCL is een Chinese multinational en de derde grootste tv-fabrikant wereldwijd die langzaam opmars maakt in Europa. De TCL 55DC760 is een scherp geprijsde 55 inch lcd-televisie uit het middensegment die opvallende prestaties neerzet. Eric ging aan de slag met deze televisie. Zijn ervaringen lees je in de review van de TCL 55DC760.

Review: Definitive Technology Demand D7

Kleine speakers die heel groot willen spelen, zo zien we er steeds meer. Definitive Technologys gloednieuwe Demand-reeks gooit er een stevige lading drivertechnologie tegenaan om dat doel te bereiken. De Demand 7-speakers zijn niet volmaakt. Maar als je bedenkt dat ze toch wel heel compact zijn, dan moet je toegeven dat ze meer dan behoorlijk goed presteren. Hun sterkste punt is het weergeven van vocals en de midrange, en dat op een manier die heel ruimtelijk overkomt. Jamie vertelt je er alles over in de review van de Definitive Technology Demand D7.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)