FWD Weekly update: Betaalbare oled-tv en een futuristische smartphone

09 december 2018 2 Minuten 0 Reacties
weekly

In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar het goedkoopste model oled-tv van LG en een futuristische smartphone.

Review: Harman Kardon Enchant 1300 soundbar

Harman Kardon stelde op IFA een hele reeks nieuwe toestellen voor, waaronder de fraaie Citation-multiroomfamilie. Maar ook de high-end Enchant 1300-soundbar. Dit fraaie toestel combineert een modern design met high-techfuncties om je een 5.1-geluid te bieden die aangepast is aan je woonkamer. Jamie ging met de soundbar aan de slag. Lees er alles over in de review van de Harman Kardon Enchant 1300 soundbar.

Review: Oppo Find X

De Oppo Find X is één van de eerste smartphones met een voorkantvullend scherm en een uitschuifbare camera. Zowel de voor- als achtercamera zit verwerkt in het schuifmechanisme. In deze recensie neemt Wesley het toestel uitgebreid onder de loep. Lees het in de review van de Oppo Find X.

Google Home en Google Assistent Actions: zo praat je met bedrijven en diensten

Steeds meer Nederlanders hebben een slimme speaker in huis waarmee vragen beantwoord kunnen worden, de agenda voorgelezen kan worden en zelfs het smarthome bediend kan worden. Maar, slimme speakers kunnen veel meer en zijn heel handig voor het opvragen van informatie bij bedrijven en diensten. Google heeft hiervoor de Actions voor de Google Assistent en Google Home ontwikkeld. In dit artikel legt Martijn je uit hoe je deze Actions gebruikt om bijvoorbeeld met Albert Heijn of PostNL te praten.

Review: LG OLED55C8PLA – 55-inch oled tv

OLED-televisies blijven in het premium tv-segment een succesverhaal.  Ondertussen is er bovendien een ruim aanbod modellen, wat de prijscompetitie wat aanwakkert. In deze review kijkt Eric naar de OLED55C8PLA, LG ’s goedkoopste model dat je nog steeds dezelfde beeldkwaliteit geeft als de hogere modellen. Hoe is deze televisie door onze expert getest? Lees het in de review van de LG OLED55C8PLA.

Review: Yamaha Vinyl500

Je hebt overtuigde vinylfans en je hebt mensen die zweren bij streaming. Het water is diep tussen de twee kampen soms, maar waarom moet je voor het een of het ander kiezen? Met Yamahas nieuwste streamende draaitafel hoeft dat ook helemaal niet. Jamie ging met de streamende draaitafel aan de slag. Lees het in de review van de Yamaha Vinyl500.

Reacties (0)