ZTE Axon 7 krijgt na update nachtmodus en slikt grotere sd-kaarten

30 april 2017 1 Minuut 0 Reacties
zte-axon-7

ZTE heeft het topmodel Axon 7 van een nieuwe update voorzien. Die is al verkrijgbaar voor eigenaren van deze telefoon in de Verenigde Staten. De nieuwe update brengt een nachtmodus met zich mee.

Night mode

Met die ‘night mode’ kun je in donkere omstandigheden het scherm dimmen en het laten voorzien van een rustige kleur in plaats van het schelle wit dat je overdag nodig hebt om alles goed van het scherm af te kunnen lezen. De nachtmodus is na de update een van de mogelijkheden die de gebruiker heeft om het scherm in te stellen naar zijn eigen wensen.

Grotere opslag

De ZTE Axon 7 is al bijna een jaar geleden op de markt gebracht, maar is nog allerminst vergeten door de Chinese fabrikant. Onlangs kreeg de phablet een update naar Android 7.1.1 Nougat. Als onderdeel van de nieuwe update die nu wordt uitgerold, zal de telefoon ook 256GB-geheugenkaarten ondersteunen. De ZTE Axon 7 heeft een geheugenkaartsleuf voor een micro sd-kaart.

Bloatware weg

Wat sommige gebruikers ook aardig zullen vinden, is dat sommige apps die ZTE zelf op het toestel heeft geinstalleerd, nu ook verwijderd kunnen worden. Dat kan nu nog niet. Wie niet van bloatware houdt, kan de ongewenste apps met deze phablet dus makkelijk weggooien.

Advertentie

Sneller

Voorts melden sommige gebruikers na de update dat het toestel wat sneller is geworden en dat de prestaties merkbaar verbeterd zijn. Ook zijn er wat bugs geplet en is het apparaat stabieler gemaakt.

De ZTE Axon 7 was het eerste Androidtoestel op de markt dat geschikt is voor Google Daydream, het nieuwe virtual reality-platform. De hoge schermresolutie en de topspecificaties plaatsen het toestel naast superphones als de Samsung Galaxy S7 en de iPhone, maar hij is veel goedkoper. Momenteel kost hij in Nederlandse webwinkels zo’n 450 euro.

De Axon 7 is nu alleen nog in de VS te updaten, maar dat zal snel worden uitgerold naar de rest van de wereld.

Bron ZTE community USA Via Ubergizmo

Reacties (0)