YouTube-app op iOS krijgt filter voor nog niet bekeken video’s

15 januari 2020 1 Minuut 0 Reacties
Youtube app

Er wordt nu een update uitgerold naar de YouTube-app op iOS, met functies die op een later moment ook naar de Android-versie komen. Je krijgt toegang tot extra filters die je kunt instellen, waarmee je mogelijk meer grip kunt krijgen op je abonnementen en video's.

Update voor iOS-versie van YouTube

Dit is een prima update voor de gebruikers die de tab voor abonnementen gebruiken voor het vinden van nieuw videomateriaal. Onder het gedeelte van de Stories van videomakers vinden iOS-gebruikers na het update een extra menu met verschillende opties en mogelijkheden. De video’s staan nog steeds in een omgekeerde, chronologische volgorde. De opties zijn:

  • Alle videos: Dit blijft de standaardinstellingen. Hier zie je een simpel overzicht van alles waarop je geabonneerd bent. De nieuwste video’s staan bovenaan, de oudere video’s staan eronder.
  • Vandaag: Hier vind je alle video’s die de afgelopen 24 uur gepubliceerd zijn door de kanalen die je volgt.
  • Verder kijken: Hier staan de video’s waar je een keer aan begonnen bent, zodat je meteen verder kunt gaan waar je gebleven was.
  • Nog niet bekeken: Dit is een overzicht van video’s die je nog niet bekeken hebt. Handig voor wanneer je steeds eerst langs materiaal aan het scrollen was om te vinden wat je gemist hebt.
  • Live: Een overzicht van livestreams en YouTube Premieres.
  • Berichten: Hier staan de berichten die verschillende makers gepubliceerd hebben.

De opties worden nu uitgerold naar iOS. Later komen ze ook naar de Android-versie van de app toe.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)