Windows 10 Timeline vertraagd: verschijnt niet in Creators Fall Update

04 juli 2017 1 Minuut 0 Reacties
windows-10-timeline

Microsoft heeft via Twitter laten weten dat Windows 10 Timeline niet zal worden meegeleverd met de aankomende Fall Creators Update. Vlak nadat die grote update voor het besturingssysteem verschijnt, zal Microsoft de eerste proefversie lanceren.

Windows 10 Timeline verschijnt op een later moment

Eerder dit jaar presenteerde Microsoft Windows 10 Timeline, met de boodschap dat de feature beschikbaar zou zijn wanneer de Fall Creators Update wordt uitgebracht in de herfst van dit jaar. De Timeline-functie is ontworpen met als doel gemakkelijk tussen apparaten te kunnen wisselen, of die nu op Windows, Android of iOS draaien. Microsoft heeft inmiddels bevestigd dat Timeline niet beschikbaar zal zijn wanneer de Fall Creators Update wordt vrijgegeven; in plaats daarvan is de functie doorgeschoven naar de volgende update.

Dat betekent dus dat Windows 10 Timeline in maart 2018 (of april 2018) zal verschijnen. Wel krijgen de mensen die testversies van Windows 10 uitproberen vlak na de release van de Fall Creators Update de kans om Timeline alvast uit te proberen. Met Timeline is het mogelijk sneller door te gaan waar je gebleven was wanneer je van apparaat wisselt. Je krijgt in een overzicht te zien welke apps en sites je gebruikt en bezocht hebt, waarna je verder kunt gaan waar je gebleven was. We zullen dus nog iets langer moeten wachten op Timeline.

Reacties (0)