Wiko presenteert View2 en View2 Pro tijdens MWC

26 februari 2018 2 Minuten 0 Reacties
Wiko View2

Wiko heeft tijdens de Mobile World Congress in Barcelona de nieuwe View2-serie gepresenteerd. De Wiko View2 en de Wiko View2 Pro hebben een zeer grote screen-to-body-verhouding. Beide smartphones draaien direct op Android 8.0 Oreo.

De Franse fabrikant Wiko is ook aanwezig tijdens de Mobile World Congress in Barcelona. Tijdens de beurs heeft Wiko maar liefst acht nieuwe smartphones gepresenteerd. In de nieuwe View2-serie heeft Wiko twee nieuwe smartphones gepresenteerd, namelijk de View2 en de View2 Pro. De View2 en de View2 Pro lijken op het eerste gezicht een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding te bieden.

View2 en de View2 Pro

Beide toestellen in de nieuwe serie zijn voorzien van een 19:9-breedbeeldscherm. Wat direct opvalt aan het design is de screen-to-body-verhouding. Afgezien van de inkeping van de camera aan de bovenkant van het scherm bestaat de voorkant van het toestel bijna volledig uit het scherm. De smartphones hebben een metalen behuizing en glas dat voorzien is van een anti-vingerafdruklaag.

De voorzijde van het toestel beschikt over een camera met Big Pixel-technologie en een f/2.0-diafragma.  De View2 heeft aan de achterkant een camera van dertien megapixel, terwijl de View2 Pro een dubbele camera van zestien megapixel heeft met een Sony IMX499-lens. De camera van de View2 Pro heeft een groot f/1.75 diafragma voor het optimaliseren van lichtinval en een groothoeklens van 120 graden. De View2 Pro stelt je ook in staat om slow-motion te filmen met de Time Lapse-functie.

Specificaties

Beide smartphones zijn voorzien van een Snapdragon 435-processor met 3 GB werkgeheugen op de View2 en 4 GB werkgeheugen op de View2 Pro. Qua intern geheugen heeft de View2 de beschikking over 32 GB en de View2 Pro over 64 GB, dat bij beide uit breiden is met micro-sd-kaarten. De accu heeft een capaciteit van 3000 mAh. Ontgrendelen kan dankzij Face Unlock en beide telefoons beschikken over een NFC-chip voor contactloos betalen en inchecken. De Wiko View2 en de View2 Pro draaien direct op Android 8.0 Oreo.

De Wiko View2 wordt in april verwacht en krijgt een adviesprijs van 199 euro. De Wiko View2 Pro komt in mei op de markt met een adviesprijs van 299 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)