Waar blijft Mortal Kombat X voor Android?

14 april 2015 1 Minuut 0 Reacties
mortal-kombat-x-mobile

De Android-versie van Mortal Kombat X laat maar op zich wachten, terwijl de versies voor iOS, Xbox One en PlayStation 4 al uit zijn. Wanneer kunnen we de Android-versie van het spel nou verwachten?

Android-versie Mortal Kombat X laat op zich wachten

De vechtgame Mortal Kombat X is al op verschillende platformen uit. Vorige week verscheen de game voor pc en iOS (lees daar hier meer over) en vandaag komt de game dan eindelijk uit voor Xbox One en PlayStation 4. Maar waar blijft die Android-versie? Toen de game werd aangekondigd, werd beloofd dat het spel praktisch gelijktijdig op alle platform zou worden uitgebracht. Dat is dus duidelijk niet het geval en kan verschillende redenen hebben. Het belangrijkste om te weten is: wanneer kunnen we de game verwachten?

Het korte antwoord: binnen nu en waarschijnlijk twee weken. In feite is het nog onduidelijk wanneer de game verschijnt voor Android. Echter, de bedenker van de serie, Ed Boon, heeft via Twitter laten weten dat we de game in principe binnen nu en twee weken kunnen verwachten – mogelijk zelfs nog deze week. Meer kon Boon niet kwijt over de kwestie. Helaas betekenen zijn tweets niet dat het definitief is dat Mortal Kombat X ook echt daadwerkelijk voor het einde van april uitkomt op Android, maar we kunnen op z’n minst hopen.

Mortal Kombat X voor mobiele apparaten combineert vechten en kaarten verzamelen voor een nieuwe ervaring binnen de Mortal Kombat-franchise, nu speciaal ontworpen voor telefoons en tablets. Meer dan 24 strijders vormen de line-up, waaronder legendarische karakters als Scorpion, Sub-Zero, Kano en Raiden en ook geheel nieuwe strijders als Cassie Cage, D’Vorah en Kotal Kahn. Spelers kunnen spullen te verzamelen om hun strijders een upgrade te geven en finishing moves ontgrendelen voor nog meer dramatische, over-the-top Fatalities.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)