‘Volgende Samsung Galaxy Note verschijnt op 2 augustus’

14 juni 2016 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-unpacked-event

De volgende Samsung Galaxy Note, of dit nou de Note 6 of de Note 7 wordt, zal waarschijnlijk op 2 augustus worden aangekondigd. Dit gerucht is gebaseerd op een uitnodiging die op internet te vinden is, waarmee genodigden toegang krijgen tot het Galaxy Unpacked 2016-evenement.

‘Volgende Samsung Galaxy Note verschijnt op 2 augustus’

Er zijn al een hoop geruchten verschenen over de volgende Samsung Galaxy Note. De geruchtenmolen heeft hem al de Note 6 en de Note 7 genoemd en ook zijn er al enkele specs gelekt. Maar op 2 augustus weten we het mogelijk zeker. Zoals je op de bovenstaande afbeelding kunt zien, zal Samsung (we houden nog even een slag om de arm: wellicht) op die dag het Galaxy Unpacked 2016-evenement gaan organiseren. Op de uitnodiging is te lezen dat we de volgende Galaxy mogen verwachten en mogelijk gaat het hier dus om de Note 6/ Note 7.

 

Over de Samsung Galaxy Note 7 wordt gezegd dat de phablet wordt voorzien van een 5,8″ super amoloed-scherm, met een schermresolutie van 1440 bij 2560 pixels. Onder de motorkap zit mogelijk een Qualcomm Snapdragon 823-processor (quadcore-cpu, Adreno 530-gpu), samen met 6GB aan werkgeheugen. Ook zou er een camera van twaalf megapixel aanwezig zijn, evenals een irisscanner voor de authentificatie. Eerder dook er namelijk een screenshot op waaruit dat bleek. Dat bericht kun je vinden door hier te klikken.

Reacties (0)