Vijf handige apps voor je tablet en smartphone

09 september 2016 3 Minuten 0 Reacties
apps-algemeen

Ben je toe aan wat nieuwe handige apps voor op je tablet of smartphone? In dit artikel brengen we je vijf handige apps die je wellicht nog niet kende.

Wunderlist

Wunderlist is de perfecte app voor alle chaoten onder ons. Kun je niet goed plannen of vergeet je wel eens afspraken? Dan is Wunderlist een must voor je tablet of smartphone! Hiermee creëer je simpel en snel lijstjes die je kunt afvinken. Of je nu een boodschappenlijst, to-do lijst of afsprakenlijst nodig hebt: Wunderlist helpt je organiseren. Ook kun je met de applicatie deadlines en herrineringen instellen. Hiermee zul je nooit een afspraak of taak vergeten! Verder kun je je lijstjes delen met collega’s, vrienden en familie en kun je ze synchroniseren met al je andere apparaten. Handiger kan niet…

Wunderlist

I’M IN

Met de applicatie I’M IN kun je het hele jaar door gratis tickets winnen voor evenementen en festivals. Ideaal voor iedereen die wel van een feestje houdt, maar niet al te veel te besteden heeft! Daarnaast is de app een agenda voor allerlei feesten en events. Zo heb je altijd de actuele partyagenda makkelijk en snel op je tablet of smartphone en win je met een beetje geluk kaartjes voor je favoriete feestje!

I'M IN

TravelBird

Ben je die regenachtige dagen in ons koude kikkerlandje zat? Scroll door de TravelBird aanbiedingen in de app en kies een leuke bestemming voor je volgende vakantie! Wordt het een stedentrip, zonvakantie of een rondreis? Dankzij deze applicatie vind je gemakkelijk en snel een reis die bij jou past. Zoeken en boeken was nooit zo leuk en eenvoudig!

Advertentie

Travelbird

RTL XL

Heb je je favoriete RTL programma’s gemist omdat je moest overwerken of omdat je treinvertraging had? Met de RTL XL applicatie kijk je al je favoriete RTL programma’s tot zeven dagen gratis terug. Lekker op je gemak op de bank of aan het einde van de dag in je bed nog even snel 20 minuten tv terugkijken… Daarnaast kun je zelfs je favoriete programmas vooruitkijken! Handig als je die dag geen tijd hebt om voor de buis te zitten.

RTL XL

Reclamefolder

Met de Reclamefolder app heb je alle folders binnen handbereik. Al die papieren krantjes zijn hartstikke onhandig en liggen altijd in de weg. Dankzij de Reclamefolder app heb je alle actuele aanbiedingen op je smartphone of tablet en kun je ernaar kijken wanneer het jou uitkomt. Dus of je nou verveeld in de bus zit, tijdens de lunch niets beters te doen hebt of je na het werk op de bank zit: met deze applicatie heb je altijd wel iets te doen. Daarnaast krijg je elke week een notificatie als er nieuwe aanbiedingen zijn.

Reclamefolder

Reacties (0)