Het vervolg op Alto’s Adventure zal in 2017 worden uitgebracht

12 december 2016 1 Minuut 0 Reacties
alto-s-oddysey

De maker van het bekende en geprezen Alto's Adventure heeft bekendgemaakt dat het vervolg op die game in 2017 zal verschijnen. Dit nieuwe spel draagt de titel Alto's Odyssey en zal waarschijnlijk dezelfde vormgeving gaan krijgen.

Alto’s Odyssey vervolg op Alto’s Adventure

De game Alto’s Adventure krijgt een vervolg. Dat heeft de ontwikkelaar van de game, Snowman, aangekondigd. it nieuwe spel draagt de titel Alto’s Odyssey en zal waarschijnlijk dezelfde vormgeving gaan krijgen. Er is ook al een teaser uitgebracht, waarop te lezen is dat dit ‘het volgende grote avontuur’ voor Alto zal zijn. Adventure werd voor het eerst uitgebracht in 2015 en wordt nog altijd gezien als één van de beste games voor mobiele apparaten ooit gemaakt en dat heeft voornamelijk te maken met de sfeer van het populaire spel.

In het spel dien je van een berg naar beneden te skiën, terwijl je een groep lama’s achterna zit. Later is er zelfs een update uitgebracht die de Zen-modus heeft toegevoegd. De Zen-modus haalde het scoresysteem uit de game, waardoor spelers eigenlijk consequenties kunnen genieten van het spel en al zijn sfeer. Helaas zijn er nog geen details beschikbaar over Alto’s Odyssey en weten we dus ook nog niet precies wat we kunnen verwachten. Wel weten we inmiddels dat het originele team achter de game wederom zal werken aan deze nieuwe titel.

Reacties (0)