Alto’s Odyssey nu beschikbaar voor Android

26 juli 2018 1 Minuut 0 Reacties
altos-odyssey

In juni konden we al lezen dat Alto's Odyssey in juli naar Android toe zou komen. Vandaag is het dan zover. De opvolger van Alto's Adventure, dat door velen wordt gezien als één van de beste games voor mobiele apparaten, is vanaf nu te downloaden in de Play Store.

iOS-gebruikers konden het spel al sinds februari spelen, maar Android-gebruikers moesten nog even geduld hebben. Alto’s Odyssey is een unieke game met een geheel eigen stijl. In feite lijkt het een beetje op een endless runner. Jij bent een snowboarder en glijdt door een magische wereld, terwijl je ondertussen obstakels moet zien te ontwijken. In het eerste deel kon je glijden door een sneeuwlandschap. In dit tweede deel zul je door een woestijnwereld glijden. De wereld verandert continue en bevat vele leuke details, waardoor je elke keer weer iets nieuws voorbij ziet komen.

Alto’s Odyssey is gratis op Android

Geen enkele run in Alto’s Odyssey is hetzelfde. Iedere keer als je het spel speelt krijg je een unieke wereld voorgeschoteld die automatisch wordt gegenereerd. Het tweede deel heeft enkele nieuwe functies ten opzichte van het eerste deel gekregen, zoals een lotus flower die ervoor zorgt dat je niet kunt vallen en de mogelijkheid om langs muren te glijden. Het beste nieuws is misschien nog wel dat het spel op Android volledig gratis te downloaden is. Op iOS kost het spel 5,49 euro. Wel zijn er bij de Android-versie advertenties te zien en kent het spel in-app-aankopen van 1,09 tot 9,99 euro.

Alto's Odyssey

Reacties (0)