Alto’s Odyssey komt volgende maand naar Android

19 juni 2018 1 Minuut 0 Reacties
alto-s-oddysey

Volgende maand komt Alto's Odyssey ook eindelijk naar Android-apparaten. Het spel was al sinds februari beschikbaar op iOS. Alto's Odyssey is het vervolg op het spel Alto's Adventure, dat door velen wordt gezien als één van de beste games op mobiele apparaten.

We hebben er even op moeten wachten, maar Alto’s Odyssey komt volgende maand ook naar Android. Het spel is de opvolger van Alto’s Adventure, dat wordt gezien als één van de beste games voor mobiele apparaten. Al in december 2016 werd het vervolg aangekondigd, maar het duurde nog tot februari 2018 voordat het spel op iOS uitgebracht werd. Android-gebruikers moesten nog langer wachten, maar volgende maand is het dan zover.

Alto’s Odyssey is, net als Alto’s Adventure, een unieke game met een geheel eigen stijl. Jij bent een snowboarder en je glijdt en springt door een magische wereld, waardoor het in principe een endless runner is, maar dan met een geheel eigen stijl. Waar een sneeuwlandschap in het eerste deel centraal stond, daar zul je in het vervolg door een woestijnwereld glijden.

Iedere run is uniek in Alto’s Odyssey

De werelden worden telkens opnieuw gegenereerd, waardoor geen enkele run hetzelfde zal zijn. Het tweede deel heeft enkele nieuwe functies gekregen, zoals een lotus flower waardoor je niet kunt vallen. Ook kun je nu langs muren glijden voor een nieuw soort interactie met de omgeving. Het spel lijkt veel op het eerste deel, met dezelfde minimalistisch stijl. Dat wil echter niet zeggen dat het een snelle cash grab is van de ontwikkelaar. Ook het tweede deel is met veel liefde gebouwd en dat is aan alles af te zien. Gebruikers van iOS-apparaten kunnen het spel al spelen, maar volgende maand verschijnt Alto’s Odyssey ook voor Android. Gebruikers kunnen het spel nu al registeren in de Play Store.

Reacties (0)