Cultklassieker Valkyrie Profile: Lenneth nu beschikbaar op Android en iOS

29 mei 2018 1 Minuut 0 Reacties
valkyrie-profile-android-ios

In 1999 verscheen de game Valkyrie Profile: Lenneth voor de originele PlayStation. Nu, bijna twintig jaar later, is er een remake beschikbaar, die je kunt spelen op je smartphone of tablet. De role playing game van Square Enix kost eenmalig 17,99 euro en heeft in-app aankopen, maar geen advertenties.

Download Valkyrie Profile: Lenneth

De originele Sony PlayStation beschikte over een groot aantal toffe games tijdens zijn lancering en veel van die games werd later bestempeld als cultklassiekers. Square Enix’ Valkyrie Profile: Lenneth bleek één van die spellen te zijn, maar dat wisten ze toen natuurlijk nog niet in 1999. Cultklassiekers brengen vaak nog geld op wanneer ze opnieuw worden gelanceerd op een ander platform en dat is precies wat de Japanse uitgever nu heeft gedaan. Deze role playing game (rpg) is nu beschikbaar op zowel Android als iOS.

Wil je Valkyrie Profile: Lenneth spelen op je smartphone of tablet, dan dien je daar eenmalig 17,99 euro voor te betalen. Het goede nieuws is dat de game zijn geld waard is en dat je verder ook geen rekening hoeft te houden met vervelende advertenties. Wel zijn er enkele digitale aankopen, zoals booster options. Ook kun je nu overal opslaan waar je maar wil en bestaat de mogelijkheid gevechten automatisch te laten verlopen (zoals dat wel vaker gaat met mobiele rpg’s). De interface en besturing is geoptimaliseerd voor Android en iOS.

Valyrie Profile: Lenneth

Reacties (0)