Nintendo Switch-game Octopath Traveler krijgt game op Android en iOS

11 maart 2019 1 Minuut 0 Reacties
octopath-traveler

De Japanse speluitgever Square Enix heeft bekendgemaakt dat de game Octopath Traveler ook naar Android en iOS zal komen in zijn eigen vorm. Het gaat om een prequel van de game die eerder al voor de Nintendo Switch werd uitgebracht.

Octopath Traveler voor Android en iOS

Square Enix, een Japanse uitgever bekend van games als Final Fantasy en Dragon Quest, heeft laten weten dat de Nintendo Switch-game Octopath Traveler een prequel krijgt op Android en iOS. De nieuwe role playing game krijgt de subtitel Champions of the Continent en zal de unieke mix van 2d-personages en 3d-omgevingen behouden (een stijl die de uitgever HD-2D noemt. Echte plotdetails zijn er nog niet, maar je bent uiteraard de uitverkorene die het kwaad moet verslaan dat beschikt over “fortuin, macht en roem”.

Aanvankelijk komt de game naar Japanse eigenaars van Android- en iOS-apparaten, maar we kunnen ons goed voorstellen dat het spel ook naar het westen komt (gezien de populariteit van de titel). Mocht je ondertussen nog wachten op een officieel vervolg voor de Nintendo Switch (of misschien wel Xbox One of PlayStation 4), dan hebben we minder goed nieuws: zoals het er nu naar uitziet duurt het nog wel even voordat die wordt aangekondigd. Maar het lijkt er wél op dat er ondertussen achter de schermen aan wordt gewerkt.

Reacties (0)