Update voor Twitter synchroniseert DM’s in officiële applicaties

10 juli 2013 1 Minuut 0 Reacties
Twitter

De nieuwste versie van Twitter synchroniseert direct messages (DM) in alle officiële applicaties. Het stoorde me al lange tijd dat de DM's op mijn telefoon als ongelezen bleven staan ook al had ik ze op mijn laptop al gelezen. Dat is nu dus verleden tijd.

Heel irritant

Ik vond het heel irritant. Je loopt door de stad en via Twitter krijg je een DM, welke je direct leest. Eenmaal thuis aangekomen krijg je op je laptop een melding van een nieuwe DM, terwijl je die op je telefoon al had gelezen. Volgens de officiële Twitter blog is dit verleden tijd. Twitter synchroniseert alle officiële applicaties en markeert gelezen DM’s overal als gelezen. Onder de officiële applicaties vallen onder andere: twitter.com, mobile.twitter.com, Twitter voor Mac, Twitter voor iPad en Tweetdeck.

Betere zoekresultaten in Twitter

Naast de DM synchronisatie geeft de app ook betere zoekresultaten. De avatars van gebruikers worden voortaan meegenomen in de resultaten en je kunt eenvoudig meer informatie opvragen over de gebruiker vanuit het zoekresultatenscherm. Als laatste toevoeging kun je eenvoudig nieuwe mensen om te volgen vinden met een swipe naar links vanuit het zoekresultatenscherm.

Alle wijzigingen op een rijtje

De nieuwe functies in deze versie:

Advertentie
  • Als je een privébericht leest, wordt deze in alle officiële applicaties als gelezen gemarkeerd, en vice versa;
  • Bij het zoeken kun je profielfoto’s van gebruikers zien en eerdere zoekopdrachten wissen via het menu;
  • Uitgebreidere zoekresultaten geven aan wanneer er nieuwe tweets zijn en geven bio en sociale context weer bij accounts.

Twitter voor Android is gratis te downloaden in de Play Store.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)