Update OnePlus 6T brengt equalizer voor bluetooth-hoofdtelefoons

04 december 2018 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-6-thunder-purple

Er is nu een update beschikbaar voor de OnePlus 6T die een equalizer voor bluetooth-hoofdtelefoons toevoegt. Daarmee lost de fabrikant een probleem op dat het zelf gecreëerd heeft: de normale equalizer werkt namelijk niet met draadloze hoofdtelefoons.

Maar na het downloaden van de update moet alles weer werken.

Equalizer voor OnePlus 6T keert terug

De OnePlus 6T heeft geen hoofdtelefoonaansluiting. Dat is al een probleem op zich voor sommige gebruikers, maar dit besluit bracht nog een ander probleem met zich mee: de equalizer van de smartphone werkt alleen met hoofdtelefoons die je via een draad gebruikt. Niet dus met bluetooth-varianten. Maar dat probleem wordt nu aangepakt door de Chinese fabrikant. Een nieuwe update voor de smartphone voegt namelijk bluetooth-hoofdtelefoonondersteuning toe aan die equalizer, waardoor je die dus weer kunt gebruiken.

Wanneer je OxygenOS 9.0.7 downloadt voor je OnePlus 6T, dan krijg je toegang tot deze functie. Ook moet deze update ervoor zorgen dat je bluetooth- en wifi-verbinding wordt verbeterd. De energieconsumptie moet daarnaast minder worden. Verder heeft de fabrikant gekeken naar de slow-motion camerafunctie (die moet nu beter werken) en zijn er natuurlijk algemene prestatieverbeteringen en probleemoplossingen. Het gaat hier om een incrementele update: het kan dus even duren voordat je de update ontvangt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)