Update Action Launcher brengt launcherdesign Pixel 2 naar andere Androids

09 oktober 2017 1 Minuut 0 Reacties
action-launcher-update-pixel

De maker van de Action Launcher heeft laten weten dat er nu een update beschikbaar is die Pixel 2-functies naar de applicatie brengt. Zo kun je er nu voor kiezen de zoekbalk van Google onder de onderste rij apps te plaatsen op het thuisscherm.

Action Launcher ontvangt update

Eén van de dingen die Google onlangs heeft aangekondigd tijdens haar hard- en software-evenement, was de aangepaste Pixel Launcher die consumenten straks aantreffen op onder meer de Google Pixel 2 XL. De Action Launcher, een populaire Android-launcher, speelt hier handig op in door nu al een update uit te brengen die een aantal mogelijkheden van die Pixel Launcher naar Action brengt. Zo kunnen ook de mensen zonder nieuwe Android-versie toch een beetje meegenieten van enkele nieuwe Android-functies.

Versie 29 van de Action Launcher wordt nu uitgerold naar bètatesters. Die testers kunnen vervolgens bijvoorbeeld de zoekbalk van boven naar beneden verplaatsen, zodat je er gemakkelijker bij kunt met je duim. Deze optie komt bovenop de andere mogelijkheden: gebruikers zijn tevens in staat het formaat van de balk aan te passen en de zoekbalk extra functies mee te geven. Wanneer de update wordt gelanceerd voor iedereen is nog even afwachten, maar meestal duurt het niet lang voor ook niet-bètatesters ermee aan de slag kunnen.

Reacties (0)