Nieuwe versie Action Launcher voegt desktopsnelkoppelingen en meer toe

18 juni 2018 1 Minuut 0 Reacties
action-launcher-v37-update

Er is nu een nieuwe versie van de Action Launcher beschikbaar. Versie 37 voegt onder meer desktopsnelkoppelingen toe. Daarnaast zijn er natuurlijk ook bugfixes en prestatieverbeteringen doorgevoerd, zodat de applicatie minder van je accu vraagt dan voorheen.

Download de update voor Action Launcher

Vanaf nu kun je een update voor de Android-launcher Action Launcher verwachten die een aantal dingen verandert en toevoegt. Zo zijn er nu desktopsnelkoppelingen toegevoegd, waarmee je (sneller) de instellingen van je thuisscherm kunt aanpassen. Ook is het instellingenmenu van de app zelf aangepast, waardoor dingen aanpassen toegankelijker moet zijn. Verder is het zo dat de iconen zich automatisch aanpassen naar de nieuwe instellingen van de Pixel Launcher, maar dat kun je later zelf nog helemaal aanpassen, mocht je dat willen.

Andere aanpassingen zijn:

  • Allows v35’s All Apps folders to be dragged to the desktop.
  • Improved right-to-left language support.
  • Adds support for P Beta 1’s “dock dash.”
  • Unread count has been rewritten to both use less memory and battery.
  • The app is built against the newly finalized Android P APIs.

De Action Launcher is gratis uit te proberen op je Android-smartphone of tablet, maar bevat dan wel advertenties. Voor een klein bedrag is het mogelijk de launcher te kopen, waarna je volledig toegang krijgt tot alles dat de app te bieden heeft — zonder reclames.

Action Launcher


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)