Uitrol Windows 10 Oktober 2018 Update begonnen

03 oktober 2018 1 Minuut 0 Reacties
windows-10-windows

Microsoft heeft tijdens een najaarspresentatie bekendgemaakt dat de uitrol van de Windows 10 Oktober 2018 Update officieel begonnen is. Je kunt wachten totdat Microsoft de update aanbiedt, maar kunt het downloadbestand ook handmatig starten en installeren.

Download Windows 10 Oktober 2018 Update

Microsoft heeft laten weten dat iedereen met Windows 10 op zijn laptop, pc of tablet nu de Windows 10 Oktober 2018 Update kan downloaden. Je kunt wachten totdat Microsoft de update aanbiedt, maar kunt er ook voor kiezen het downloadbestand zelf te downloaden en te installeren. De nieuwe update brengt een aantal veranderingen met zich mee. Zo wordt de Verkenner voorzien van een donker thema, is er een nieuwe snipping-ervaring, is er een plakbord dat wordt aangedreven door de cloud en is er betere Notepad-ondersteuning.

Ook is er een betere integratie met de Your Phone-app, een nieuwe en snellere inlogfuncties, is SwiftKey opgenomen in het toetsenbord, is er een robuustere Gamebalk en zijn er nog talloze kleinere veranderingen. Sets is daar echter nog geen onderdeel van, helaas. De Windows 10 Oktober 2018 Update is de zesde gratis update die nu beschikbaar is voor het Windows 10-besturingssysteem. Hiervoor werden de November Update, Anniversary Update, Creators Update, Herfst Creators Update en April 2018 Update uitgebracht.

Lees ook alles over de nieuwe Surface Pro 6.

Reacties (0)