Uitrol van Windows 10 Fall Creators Update is nu begonnen

18 oktober 2017 1 Minuut 1 Reacties
windows-10-fall-creators-update

Microsoft heeft laten weten dat de uitrol van de Fall Creators Update voor Windows 10 is begonnen en onderweg is naar iedereen. Eén van de belangrijkste toevoegingen is de ondersteuning voor mixedrealityheadsets en de introductie van het Fluent Design.

Download de Fall Creators Update

Microsoft heeft bekendgemaakt dat de Windows 10 Fall Creators Update vanaf nu wordt uitgerold naar iedereen met de meest recente versie van het besturingssysteem. De software-update wordt al sinds april getest en introduceert een groot aantal nieuwe functies en mogelijkheden. Net zoals altijd is het nu ook zo dat de uitrol in fases zal gaan. Het kan dus zijn dat je in de komende weken geen opdracht krijgt om de update te installeren. Mocht je apparaat in aanmerking komen voor de update, dan zal de download automatisch starten.

Mocht het je te lang duren allemaal, dan kun je er ook altijd voor kiezen de update handmatig te downloaden. Dat kan via de site van Microsoft. Daar tref je ook de ISO-bestanden aan, mocht je willen beginnen aan een schone installatie van het OS. De belangrijkste functies van de Fall Creators Update hebben te maken met een mooier design en de ondersteuning voor de mixedrealityheadsets van Microsoft. Voor meer informatie over de grote update kun je terecht in onze eerder geschreven artikelen, zoals hier en hier.

Reacties (1)