The Robot Factory is beste iPad-app van 2015

09 december 2015 1 Minuut 0 Reacties
Robot factory

Apple heeft zijn jaarlijkse lijstjes van beste apps bekendgemaakt. The Robot Factory is de beste app van het jaar voor de iPad.

The Robot Factory is een robotfabriek. Je kunt met gebruikmaking van allerlei onderdelen een robot bouwen met bijvoorbeeld laserogen, exoskeletten, spinnenpoten, superhersenen, mechanische vleugels, tentakels, monstervoeten, haken, tangen, magneten en meer. De app kost 3,99 euro in de App Store.

De tweede en de derde plaats worden ingenomen door streamingdienst HBO Now en Patterning.  Dat is een app waarmee je drumbeats kunt maken. De meest innovatieve app is volgens Apple LiquidText. Met die app kun je uitgebreide aantekeningen in een tekst maken. Voor het eerst heeft Apple ook een categorie toegevoegd voor de nieuwe iPad Pro. De beste app voor deze reuzentablet is uMake. Dat is de 3D-design-app die werd getoond tijdens de presentatie van de iPad Pro door Apple.

In de categorie iPad Games wint Prune. Dit spel laat de gamer een boom verzorgen totdat hij groot wordt. Op de plaatsen twee en drie gevolgd door Rayman Adventures, dat gek genoeg van gebruikers vrij slechte recensies krijgt vanwege bugs, en Implosion, een schietspel waarbij de laatste mensen op aarde moeten vechten met vijanden om de mensheid te laten overleven. De meest innovatieve app vindt Apple Her Story, een detectivespel, en de beste game voor de iPad Pro is Zodiac Orcanon Odyssey, een Japans rollenspel waarbij je in de huid van een held met magische krachten kruipt.

Bron BGR

Reacties (0)