The Elder Scrolls: Blades uitgesteld naar begin 2019

30 november 2018 2 Minuten 0 Reacties
elder-scrolls-blades

Speluitgever en -ontwikkelaar Bethesda heeft bekendgemaakt dat The Elder Scrolls: Blades is uitgesteld naar begin 2019. Het spel moest aanvankelijk in 2018 gelanceerd worden voor Android en iOS, maar nu laat het bedrijf dus weten meer tijd nodig te hebben.

The Elder Scrolls: Blades uitgesteld

Bethesda, een spellenmaker die bekend is van serie als Elder Scrolls en Fallout, heeft via Twitter laten weten dat de game The Elder Scrolls: Blades is uitgesteld naar vroeg 2019. Helaas heeft de ontwikkelaar geen specifieke reden gegeven voor het uitstel, waardoor het dus gissen is waarom deze keuze is gemaakt. Het is niet zo dat Bethesda geen ervaring heeft met het uitbrengen van games voor smartphones en tablets. Eerder werd namelijk Fallout Shelter uitgebracht, een game die commercieel gezien ontzettend succesvol is.

Dit is een Android- en iOS-game met console-achtige kwaliteit wat gameplay en graphics betreft. In het spel ben je onderdeel van de Blades, de beste agenten van het rijk. Je keert terug van een missie en ziet dat thuis alles naar de knoppen is gegaan. Je wordt verbannen en moet dan zien te overleven in verschillende kerkers. Die kerkers zijn met de hand gemaakt, maar er zitten ook procedurally designed dungeons tussen. Dat betekent dat de computer een willekeurige kerker kan genereren, die uniek is voor de wereld.

Advertentie

Je kunt The Elder Scrolls: Blades spelen middels een besturing op het touchscreen. Je kunt van dichtbij en veraf aanvallen en kunt ook magische aanvallen gebruiken. Daarnaast is het zelfs mogelijk de game in portretmodus te spelen. Naast het uitbouwen van je personage en het ontdekken van de wereld, is er ook een onderdeel waarin je je eigen stad bouwt en beheert. Het is al bekend dat je Blades straks gratis kunt spelen op mobiele apparaten, dus moeten we er ook van uitgaan dat er ergens digitale aankopen aanwezig zullen zijn.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)