The Elder Scrolls: Blades nu te downloaden voor iOS en Android

06 mei 2019 1 Minuut 0 Reacties
The Elder Scrolls Blades

The Elder Scrolls: Blades is vanaf nu te downloaden voor iOS en Android. De dungeoncrawler is gratis te downloaden en moet de kwaliteit van de spelcomputer naar smartphones en tablets brengen. Het spel kent wel micro-transacties.

De nieuwe dungeoncrawler The Elder Scrolls: Blades is nu te downloaden voor iOS en Android. Het spel werd in november 2018 aanvankelijk uitgesteld naar begin 2019, maar we hebben nog tot mei van dit jaar moeten wachten. Vanaf vandaag kun je beginnen aan het spel dat console-achtige kwaliteit moet bieden als het gaat om graphics en gameplay.

The Elder Scrolls: Blades is niet zoals de andere games binnen de serie van Bethesda Softworks. Er is geen grote open wereld met honderden npc’s. In dit geval moet je een stad opnieuw opbouwen en dit doe je voornamelijk door dungeons (kerkers) te verkennen en loot te verzamelen. Wel heeft het spel dat typische Elder Scrolls-sausje qua graphics en gameplay, al zul je waarschijnlijk wel even moeten wennen aan de besturing via het touchscreen.

Dit is niet de definitieve versie van The Elder Scrolls: Blades. Het gaat nog altijd om een early access-versie. Wel heb je niet langer een Bethesda.net-account nodig. Je kunt het spel direct downloaden vanuit de App Store en Google Play Store.

Advertentie

Gratis te downloaden met micro-transacties

Kun je niet wachten op een echt nieuwe versie van The Elder Scrolls voor pc of consoles? Dan zul je je ongetwijfeld in de tussentijd kunnen vermaken met The Elder Scrolls: Blades. Het spel is gratis te downloaden, maar kent wel micro-transacties.

The Elder Scrolls: Blades


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)