Elder Scrolls Legends onthult nieuwe uitbreiding Isle of Madness

14 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
elder-scrolls-legends

Speluitgever Bethesda heeft officieel een grote speluitbreiding voor The Elder Scrolls Legends aangekondigd, die op 24 januari wordt gelanceerd, genaamd Isle of Madness. De trailer voor de uitbreiding licht een tipje van de sluier van het emotionele verhaal van een wanhopige vader die bereid is een reis door de krankzinnigheid te maken om zijn zoon te redden.

Isle of Madness-uitbreiding voor Elder Scrolls Legends

Isle of Madness heeft kaarten en baanmechanismen, een thema van transformatie en waanzin en een verhaal dat een mix van hilariteit en tragedie meebrengt. Nu kunnen spelers The Elder Scrolls Legends website bezoeken om de uitbreiding vooruit te bestellen en meer informatie te vinden over het extra pakket. Terwijl je daar toch bent, neem dan zeker een kijkje naar de nieuwe Prince of Madness-speelkaarten ommezijden, beschikbaar voor alle spelers die de drievoudige bundel pre-orderen of aankopen bij release.

Isle of Madness is beschikbaar als pre-order voor 19,99 euro en bevat de drie hoofdstukken, een nieuwe ommezijde voor je speelkaarten en een titel. De Three Pack Premium Bundle is beschikbaar als pre-order voor 49,99 euro en bevat de drie hoofdstukken, een ommezijde voor je speelkaarten, een premium ommezijde, twee titels, alle ontgrendelde speelkaarten uit de uitbreiding en daarbovenop is die uitbreiding speelbaar op release. De downloadble content zal ook beschikbaar zijn op release voor de prijs van duizend gold per hoofdstuk.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)