Telegram laat je nu chats op apparaten van anderen weggooien

26 maart 2019 1 Minuut 0 Reacties
telegram-5-2

Heb je spijt van een conversatie via Telegram? In de nieuwste update kun je de gehele chat weggooien. Niet alleen jouw eigen verstuurde berichten, maar ook die van je gesprekspartners op zowel je eigen apparaat als op hun apparaten.

Toen Facebook eerder deze maand een flinke storing had, en waar WhatsApp ook problemen kende, daar brak een gouden tijd aan voor de berichtendienst Telegram. Zij zagen het aantal gebruikers ineens met drie miljoen groeien. Gebruikers die ze misschien nu wel weer snel kwijtraken, want de nieuwste update zal niet bij iedereen in de smaak vallen.

In de laatste versie van Telegram heb je de mogelijkheid om alle berichten in je chats te verwijderen. Niet alleen je eigen verstuurde berichten, maar ook die van de andere mensen waar je mee praat. Voorheen was het zo dat je binnen 48 uur na het verzenden van een bericht je de mogelijkheid had om deze te verwijderen. Zowel op je eigen apparaat, als op die van anderen. Het ging alleen om je eigen gestuurde berichten. Nu, met de nieuwste update van Telegram, laat het bedrijf de 48 uren-regel vallen. Je kunt niet alleen je eigen verstuurde berichten verwijderen, maar zelfs een gehele conversatie verwijderen op ieder apparaat dat deelnam aan de conversatie.

Alles is weg

Alhoewel niet iedereen blij zal zijn met het feit dat anderen nu ook jouw verstuurde berichten kan verwijderen, is het toch goed dat je ook oudere conversaties compleet kan weggooien. Krijg je in de toekomst spijt van bepaalde berichten of blijven deze je achtervolgen? Gooi de hele chat weg op ieders apparaat. Of de personen waar je mee gepraat hebt hier ook blij mee zullen zijn is echter de vraag.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)