Telegram laat je nu gemakkelijker contacten toevoegen

24 juni 2019 1 Minuut 0 Reacties
telegram-5-8

De berichtendienst Telegram laat je nu ook contactpersonen toevoegen waar je niet het mobiele telefoonnummer van hebt. Je kunt mensen aan je contactenlijst toevoegen wanneer jullie naast elkaar staan. Daar moet je nog wel een functie voor activeren.

Gemakkelijk mensen toevoegen op Telegram

Het is voor Telegram-gebruikers nu mogelijk snel en gemakkelijk nieuwe contactpersonen toe te voegen dankzij de update die dit weekend verschenen is. Je kunt mensen toevoegen die in de buurt zijn; je hebt daarvoor geen telefoonnummers nodig. Hiervoor moet je nog wel even de benodigde functie activeren. Dat doe je door naar de sectie voor contactpersonen te gaan en te kiezen voor de optie waarmee je aangeeft dat je mensen die dichtbij zijn wil kunnen toevoegen. Dit betekent dat ze jou ook kunnen toevoegen als ze je zien.

Daarnaast kun je nu lokale groepen maken, gebaseerd op je eigen locatie. Zo kun je bijvoorbeeld snel een groep maken voor een conventie of een beurs. Ook dat doe je door naar de instellingen voor contactpersonen te gaan. Je geeft je groep een naam, voegt een afbeelding toe en bevestigt de locatie. Eigenaars kunnen overigens vanaf nu de zeggenschap over de groep overhevelen naar andere gebruikers. Bovendien krijgen Telegram-gebruikers nu veel meer mogelijkheden met betrekking tot notificaties, dus loop die instellingen ook even na.

Telegram


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)